基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
樓主呢個post 證明咗一樣嘢
當你開post 話基拉最乞人憎高達主角
就會有一大班人入嚟撐佢
反之你開post 話基拉係最完美高達主角
就會有一大班人入嚟屌佢
唔信你過幾個月開個相反嘅post 睇吓會唔會咁
我係撐基拉的
所以我應該要多謝第一po原樓主
少少啦 以前再盲撐啲 而家睇返 一個角色唔需要完美都可以鍾意佢
係咩 以電池為例 mAh多唔一定Watt數大喎

電車同油車算係各有勝負啦
因為事實上基拉真係唔係咩聖人君子,但同亦冇做過啲咩抵俾人屌係人渣
既然兩個講法都係錯咁有人入嚟屌鬼都好正常
咁係因為死老豆姐
原先係個溫柔性感大波妹
我指只計起步,咁係一定電車壓倒性,核能就明顯全方面壓倒性強過電同油

現實例子應該係法國首航母(核力)同英國航母
佢係廢無主見,同埋無義氣俾綠帽朋友
咪係囉,人地本身有女屌有海景豪宅住有首相家姐養,議長同紫菜頭就一次過破壞曬呢三樣嘢,有啲能力既都同你死過啦
seed d頭幾集丟個衛星殘骸落地球佢都係皺兩下眉頭咋
變形兼用卡
拉克絲完勝芙蕾啦
人氣國民偶像
有波有腿
唱歌叻
有錢
有要
有人脈
有埋親兵
成日俾新玩具自己玩
夫復何求
佢既主見咪就係唔好搞到我條女,唔准整喊我家姐基本上所有行為既原因都係咁,由day1開始就無變過
反而亞斯蘭先至係無主見嗰個
但係佢明知兩條女都係自己個friend既未婚妻都照食又真係
明明動畫就係營造到議長係奸
成班人拎住堆後補設定嚟打飛機
講一大堆動畫冇嘅嘢
又咩粉切黑 工具人
福田兩公婆就最巴閉啦
自己搞咁多屎棍結果一鳩嘢推晒比d角色轉移視線
邊度溫柔
死老豆之前已經係西口西面臭格公主病啦
記唔記得佢把口幾衰,係咁嫌棄基拉同埋佢個種族
揸渣古表現仲搶眼過救世
明明有集拍住舊隊友打到3小強甩皮甩骨
換左新機就集集鳩飛
拉克絲就算啦
阿斯蘭應該對佢無咩感覺
芙蕾係仆街啲嘅
不過靚女大波妹主動爬上床
有幾多個忍到
基拉嗰陣仲要係青頭
我覺得基拉俾人一種冇主見嘅感覺主要係好似上面咁講拉克絲嗰形象太完美,佢應該係唯一一個可以自己照顧自己嘅高達公主

基拉只要做好打手嘅工作,拉克絲就會搞掂仗以外嘅所有野,咁咪變到基拉好似唔洗點落決定,聽曬拉克絲講就得
阿斯蘭(25)先係真仆街
25自己老豆
25自己條女
25議長
亞斯蘭似係失去咗先開始後悔
佢上到去永恆號見到粉紅對自己生疏咗,同埋望到基拉攬住粉紅嗰陣有啲落寞,話自己好蠢
咪就係因為救世廢得濟,所以先叛變去大天使號渣返justice囉
佢嘅主見就係食軟飯,亞斯蘭就係不斷做二五
賴地硬
都唔明點解新三小強會廢過舊,舊個三個揸嘅第二期GAT點都廢過札多嘅第二代高達,但舊三個差啲收到基拉皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞