基拉大和係咪最乞人憎高達主角? (2)

683 回覆
71 Like 9 Dislike
得部機紅色有鬼用咩,人地渣開格機架嘛
第一頂綠帽雖然好傷個fd,但佢地二打六都係得啲艦嘅人知啫,第二頂係全宇宙都知喎
阿斯蘭三家姓奴

btw講25塔矢亮都係高手
兩套都係臨尾變節
仲要VPS裝甲可以自己改色,根本係亞斯蘭自調唔係本身紅 ,因為救世係高機動機,應該係玩藍色
做三方制服都著過嘅係基拉
舊三小強靠啪藥透支身體先打得咁狼死
新三小強係為咗追求穩定性,聽得明人話會容易啲控制
Seed 時期明明都係變節,亞斯蘭要被趕出國流放,迪亞加要鄧冬菇,但得塔矢亮可以札
最完美係黑突擊?
如果唔係對住自由 25蘭其他戰鬥都可以話發揮到救世既功能既 全部都一擊即離 射完就走 但始終都係格機命 中距離唔啱佢
塔矢亮老母高層人點同
阿斯蘭老豆瓜咗 迪亞加冇家底
設定上係知,但因為議長求情話最後一場用創世紀係佢地高層大人嘅錯,唔可以由班細個受,所以最後一場嘅所有錯當無數,佢最後先做二五所以只計佢以前嘅功績有得升職。迪亞加就因為打輸投降所以降職,亞斯蘭條仆街因為連打輸都唔係就做二五根本係叛國罪,念在佢最後阻止創世(佢地承認係犯錯人類罪行,古魯謝係戰犯),所以唔打把但唔俾再踏國足
三個都係
全部都有但有分高低啫
第二頂反而無乜嘢
自己老豆隊冧條女老豆
會分手係好正常
睇翻版粉紅啲對話就知,seed之後啲街外人都以為亞斯蘭係為咗幫未婚妻先大義滅親打自己老豆
解除婚約係一直都未公開,一路去到seed d最尾基拉做札多白衣跑過去攬住粉紅都仲係未公開
亞斯蘭仲要望住佢地攬,好想知嗰陣在場既札多軍人心裡面諗緊啲咩
無野還無野,但全宇宙知啫
如果係電視直播的話,係一頂全宇宙即場live 睇住嘅綠帽
Btw,擺明拉克絲真心冧基拉
對住阿斯蘭就著長裙,君子之交
對住基拉又錫,又送玩具,又著和服迷你裙
又主動攬埋去
歧視黑人
亞斯蘭嗰屆紅衣全部都係官二代
迪亞加老豆都係高層嚟架同伊撒古老母同level
伊撒古都係最尾嗰場大戰先幫咗迪亞加,但係迪亞加直頭帶住架暴風投靠大天使號,叛變既程度唔同掛
同一頂綠帽戴兩次
其實伊撒古叛變咗啲咩
最後一戰佢一個Zaft都無殺
仲要冧咗對家兩個Ace
直情立大功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞