(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (5)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
住過呢間幾好
和倉 草津 奧飛驒 下呂
有邊間係有懷石料理一泊二食
又有貸切島呂或者個室風呂
budget 二三千蚊
野食ok?
幾好

成個package 體驗都好好
由入門口迎賓到走果下都十分滿意
外湯全部可以入,前提係個紋身唔可以太過分(即係成身青龍白虎嗰種請自行退避)
正喎 你有無住望富士山景
唔知你邊個網,我用開Ryokan Collection,就有得指定房型嘅,你參考下 https://www.ryokancollection.com/ryokan/hakone_ginyu/
太多,頭po嘅repo大部分都有
奧飛驒首推當然係槍見館
你令我更期待
有呀 但要唔大霧先望到
好好彩第朝起身就雲散望到
個人去過睇得最清楚果個位在西湖

....官網book 我打左旅客 咁得唔得
屌西一流
Gay
好好享受吧
check in 完可以沿路散步去美術館果邊,一路都好舒服
正呀 我會留河口湖同箱根4日3夜
講漏左,係兩個人加埋二三千蚊
槍見館同Mozumo 一個人已經要二三萬yen
嘩, 等我試下先!
呢個網都可以Book 到其他?
我見吟遊啲人話book 要打去旅館book..
正喎 你幾時去?

反而我想book Ubuya但未有得book
官網有得book架應該?
巴打幾時去
我都岩岩book湖山亭下年
Ryokan Collection其實都係「人工」智能,收到order之後幫你同旅館book
你自己打去book都得,日文固之然,吟遊亦好多外國人做可以英文溝通
10月尾呀 我agoda book
同埋我見係submit個booking, 但唔會list 價錢同之後佢地先睇下有無房去confirm?
我4月中 我見最多book到2月?
其實冇所謂,去得溫泉旅館有邊個唔係旅客,你求其比個日本地址電話,再向填完下方有個問合せ先既 area 你可以再寫抵你個電話比佢都可以。
咁都好d 我remark 果到怕佢唔掂 寫左旅客 有咩email 聯絡咁樣應該冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞