(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (5)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
3000內最好 over小小都ok
不過翠雲喺我去嗰段時間已經冇哂房 睇左幾個網
想5月去日本浸溫泉,但係唔係周圍都熱到仆街
呢三間揀我都係揀雪月花, 紅葉期周圍都係靚紅葉
想問下九洲 嬉野溫泉 有無一泊兩食好介紹呀?
1月中會去有馬溫泉一泊二日,有冇咩旅館推介
暫時諗緊古泉閣 有冇人有食評分享
佢係回贈10%分數,好多網都有,你搵Jalan/樂天唔止回贈仲有好多coupon用
登別有咩推介
Jalan出咗冬季coupon,今年內booking可以用
https://www.jalan.net/discountCoupon/CAM6049443/
完全版姐係咩意思
見 d 人都係 book 雪月花多過翠雲
BOOK咗湯の川プリンスホテル渚亭
一個人2萬YEN鬆d有一泊二食+露天風呂付客室
仲要望海
用咗佢兩張COUPON,謝分享
同埋想問下巴打呢d料係邊度可以睇到我係佢官網首頁唔見有SHOW呢d優惠
睇d酒店網嘅相感覺上雪月花嘅景好似唔係好突出
但就真係好熱門
環翠樓就比較傳統 d,佢有個優點就係佢個庭院幾靚,而且地下房間可以直接行出庭院,紅葉季就最好住上層房間,因為個 view 會再澎湃 d。

但食就一般般,但又對得住個價,房內風呂就好細個。

d酒店網book好似冇得指定上下層 要抽獎
想問碌卡果個回贈係即時扣定係完成咗個旅程先有?

個回贈如果唔係即時扣唔係幾用得著...

我都係周圍㩒下嘅時候偶然發現
我就多數經一休或官網 book,至少我可以揀到自已想住既房。
而家的將本身係樂天BOOK既酒店搬曬去JALAN準備r曬佢d COUPON
串夠未
Book咗京都龜崗 龜峰奄
想問大家係點樣 book專車接送?唔識日文 又冇日本電話號碼
要check out後1-2個月先加落account度
你可以選擇後俾先,check in前24小時去番個booking度俾錢都可以有回贈
Jalan同樂天啲分我都鐘意儲,Jalan就用開,啲分可以去個point mall度換少少嘢續期,之前疫情我都係咁樣keep住啲分
樂天啲分就好在樂天買嘢就可以用咗佢
啱啱發現原來樂天都有5% off
但張coupon無jalan平咁多

D分自從呢幾年無去兩邊都清咗0...
樂天super sale嘅話其實折得會多過Jalan,Coupon亦都好大張,但嚟緊都要12月先有,我11月出發就唔駛考慮了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞