(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (5)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
早一個月訂,同一日瀧見館一泊兩食23000yen
我成50,000円啊
好似俾人搵咗笨柒
我 book 果間
jalan 由 11 號開始唔比人預訂
淡路島啲溫泉掂唔掂
宜家好似連日本etc pass都無埋
基本就係望海景,靚嘅多數係酒店,住一晚ok的
我book嗰啲好多都爆晒,有幾間直情offline埋
所以之前已經叫大家book定今年先
一人?咩plan
二人
真心
好彩啲円水位低
而家想book 都無位了
通常素泊會平好多,但銀山本身都無咩好食
一泊兩食唔洗煩🤘🏻

有冇試過呢間?
想落返去玩多一日
河口湖fufu紅葉季 2個月前睇過已經好full 勁難book
最後揀左別墅然然同界箱根連續2晚
別墅然然可以一戰,呢間都係我既 wish list。
有冇人住過河口湖 Kukuna / 秀峰閣湖月?評價如何?邊間推薦d
秀峰閣湖月個景係最正(睇到嘅話),其他一般
Kukuna除咗貴之外基本上無缺點
正確係銀山無嘢食....
唔食旅館真唔知仲可以食咩
淨係住過秀峰閣,個景係正嘅,打開窗就對住就對住富士山,同埋如果果期有楓祭之類,秀峰閣行過去會近好多

見鍾山苑入選左溫泉旅館百大所以心思思想試吓 本身係book左新裝修嘅燦里 諗諗吓差少少就upgrade埋去然然
巴打你去過?定係之後想去?
黎緊12月去東京,未試過溫泉想試下
上網睇有河口湖 御殿場 同箱根
邊個會好啲? 預一日行+溫泉 第二日晏晝就出翻市區
三個地方都未去過
本身見到御殿場有outlet 幾正
但酒店好似少選擇過另外兩個地方
同無咁靚

有無巴絲去過可以分享下&推介下
有冇人一月二月去過宇奈月,多唔多人?
秀峰閣我屋企人去過,景正,但嘢食佢哋話唔掂。
如果我係你應該會就咁去河口湖或箱根算 就算自駕要去埋御殿場outlet時間會好緊迫
如果你係溫泉初體驗的話我覺得強羅/湯本係唔錯嘅地點 旅館/酒店都有好多選擇 除非你一定要間房有富士山景 咁就河口湖區嗰邊先會滿足到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞