(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (5)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
睇樂天/jalan/佢地自己個網頁最準
你post你睇條link望下~
花傳抄係咪無私人風呂
你有冇上網睇過?
揀房型個時唔見有露天風呂付客
咁比人book晒,所以冇~
同埋私人風品似係熱水喎~

https://onsen-ryokan.hk/ryokan/kadensho_kyoto.html
提供私家溫泉(情侶溫泉、家庭溫泉、紋身人士)
(1)有內設熱水露天水療風呂的客房
(2)房間外可供私人租用的熱水露天水療風呂:共3處
(3)房間外可供私人租用的熱水室内水療風呂:共2處
原來今日經樂天book溫泉旅館都有85折
唔係只得5% OFF?
35000yen以上有多10%
yahoo jp check out唔到
用唔到信用卡10%off
有冇人成功?
點樣CHOK多10% ??
結帳都係我5%~
11月尾去福岡,會自駕遊
除左油布,有冇邊間私人溫泉推介下
好似唔係間間得
正常book果時佢會幫你扣曬可以用既優惠卷
其實點睇, 有時好似無寫到好明
想關西睇櫻花
25/3至31/3過往時間有冇問題?

同埋想揀溫泉旅館
嵐山有冇選擇?定其他地區更好?
識玩一定係用祕湯官網訂,重有得十送一🤣
十勝好似無乜選擇既
十勝都 ok 既,新 d 既有清寂房,有質素保証既有三余庵,集團大大間性價比高既有十勝第一飯店豐川亭豆陽亭。
有冇人住過伊豆既いなとり荘
有冇巴打知道草津季之庭兩條友一泊二食4000算唔算貴?
提提大家,10月11日開關時,日本觀光廳會同時實施「全国旅行支援」計劃
今次同之前縣民折扣唔同,適用範圍大好多,甚至旅客都可能有份
實際等11號實施時先知,如果旅客有先再整理下細節

但想講嘅係今次資助額較大,覆蓋範圍更廣,預期更多人會book平日酒店,所以未book今年酒店嘅,最好今個禮拜真係book定先
其實如果簡當地付款又無cancel到咁佢會點扣到錢
講起就火滾,張紙唔見咗,6個印咁就88
咁都唔見得點幫你阿?梗係一次排28日假每兩日浸一次用齊佢啦
Book左白濱既溫泉
唔係自駕遊係咪好難玩和歌山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞