(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (5)

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
長野縣咁大,你去邊附近

7年前住過秀峰閣湖月,佢個景係左邊山唔會遮富士山,野食就一般啦,唔係太好又唔係太差
房都係kukuna乾淨好多
另外kukuna有幾個陽台可以hea
如果同價我應該會揀kukuna,我20年cancel咗個trip就係各再住一晚
酸湯 有混浴
大瀧乃湯
我住過御宿玉樹
其實諗住plan十日九夜去哂成個長野,都知有幾個溫泉,但有冇介紹邊個比較好同有私人風呂
隔離湖山亭應該貴過 kukuna
sor,我岩岩再上網睇,輕井澤,上高地,北信山之內,maybe南信玩到北信咁
渓流荘しおり絵 ~上高地の玄関口・さわんど温泉~
別所温泉 かしわや本店
咁同級嘅房,湖山亭全部大過kukuna一大截,個價貴少少都合理
而且而家湖山亭都訂唔到高級房,推薦唔到
如果自駕遊 東京係咪可以去偏啲?
啱啱先買咗11月中機票 入黎見好多河口湖你哋推薦嘅都冇晒
星野集團果啲好似好正咁
巴打個陣住kukuna係咪晚餐都係食西式 見佢好似可以要求轉日式
鐘山苑 如果你想睇富士山加湖景就應該睇唔到
我果陣派果間房係連湖都見唔到
富士山仲要斜斜地望過去
第二朝落雪直頭乜柒都睇唔到
同埋間野我覺得有少少舊 麻麻地
同一個價佢又唔係好靚加個景麻麻我會揀其他近湖果邊
Book咗下年1月銀山瀧見館,有冇人住過
咁耐以來真係想知乳頭果邊混浴係點
別墅然然佢個網好似話間間都見到富士山 同埋大浴場都係見到嘅
河口湖嗰邊嗰啲唔係唔想住 係爆晒book唔到
我果陣1月同你一樣情況
訂唔到湖邊果堆
結果得番鐘山苑同然然
最後揀咗鐘山苑
我就算揀鐘山苑都只會住新裝修嘅燦里
湖嗰邊嗰堆花季/葉季太搶手了 最好要2-3個月前訂
好想試ふふ  我有fd係佢啱啱開嗰時去過 又唔貴又勁正
高級房係咪冇放房出嚟?
比較似係full book到出年3月,因為普通房都full book到一月中了
見佢普通房2月都有d日子有,3月成個月一日都冇
主要係佢官網個booking都收埋,唔知個情況
我都係就咁睇番樂天/Jalan嚟推斷,佢係滿室(x)嗰種無房而唔係無放房(-)嗰種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞