[奇幻冒險][中世紀][外傳] 布達坎村的地下傳說 第二版

1001 回覆
56 Like 2 Dislike
村大堂———

「好累啊~~~~~~~~~」查曼德大字型攤在軟床上,黑袍人靜靜坐在旁
邊。

「你要上來休息嗎?」查曼德拍拍床舖笑問。

「……………………………」黑袍人沒有回應。

喀喀———

「男的走,女的留。」查曼德看着天花回應,完全對門外的人不感興趣。

…………

喀喀———有人再敲門。

「進來吧~」他說。

一個紅髮美豔的女性推門而進,查曼德立即吹響口哨。

「哇~這條藍裙子太舊了!以你的美貌應該穿帝國最好的絲綢!」查曼德雙眼
被她豐滿的乳房吸引了。

藍袍女突然跪下來,親吻查曼德的布鞋。

「美女快起!」查曼德急忙扶起她,注意到她刻意護着腹部。

「懇求殿下救出貝倫大人吧!!!」蜜塔琳聲淚俱下說。

查曼德錯愕一秒,後退一步。

「你是他的‘私有物’蜜塔琳小姐對吧?」查曼德苦笑問,她馬上點頭。

「我知道殿下在操埸罵走奧伯倫,逼退艾蕾卡。我肯定你有能力救出貝倫大
人!」蜜塔琳捉緊查曼德的手說。

「小姐,他犯了帝國王法,我無法改變他強姦少女的事實,只能偷偷放走他。
但他行為卑劣,我不想救。」查曼德譏笑拒絕。

「貝倫大人只是一時衝動!他肯定會————」蜜塔琳急忙解釋,大王子立即
打一個大呵欠。

「他救了我…我此生已經屬於他了。希望查曼德大人可以成全我卑微的請求,
不要奪去我小小的幸福可以嗎?」蜜塔琳嗚咽道。

查曼德托着下巴,上下打量豐腴的蜜塔琳,眼珠眨眨。

「他能給你幸福嗎?」大王子好奇問。

「不…只是我待在他身邊會感到幸福而已。」蜜塔琳唏噓道。

「好!說得太好了!幸福永遠在自己手中!哈哈哈哈!

但蜜塔琳小姐,幸福得來不易。你想我幫你得到幸福,對我有甚麼好處?」查
曼德剔起嘴角笑問。

「我這輩子也會記着你的大恩大德!將在民間歌頌你的故事,然後————」
蜜塔琳興奮說。

「呵~~~~~~~~~~~~欠。

蜜塔琳小姐…你最好建議更‘實在’的東西。」查曼德對她會心微笑,姆指撫摸她
的臉蛋,滑向下巴,輕掐她的軟唇。

老練的蜜塔琳立即知道查曼德想要甚麼,嚇得連退兩步。

「殿…殿下。我是妓女,而且懷孕了。」蜜塔琳抓緊自己雙臂,顫抖說。

「我是王子,從未試過跟孕婦做愛。你的腹部未隆起,所有體位也適用啊~」
查曼德坐在床上,舒服地交疊雙腳。

「我……但我跟貝倫大人……」蜜塔琳面紅耳赤,腦裡海潮相撞。

這是她逃出妓院後首次對性行為感到羞恥———因為她認定自己是貝倫的人,
需要格守婦道。

「蜜塔琳…你的幸福,你的選擇。大門就在你身後,隨時可以離開。」查曼德
從容不迫說。

「貝……貝倫大人………」她如何是好?

假如救出貝倫的話,自己會失去幸福嗎?

她出身卑賤,商人只需要付她數百法隆便可以拉開她雙腿,享用她的‘玉戶’。

到了此時此刻,她還有尊嚴可言嗎?

另外…恐怕查曼德是眾多享用她身體中最高貴的人了。

他…只是一個客人,這是她最後的交易。

蜜塔琳擦去眼淚,關上門。

她慢慢脫下貝倫送她的藍色長裙,以手臂擋着乳房,全身赤裸爬到查曼德的床
上。

「蜜塔琳小姐…我不想強逼你。你想清楚了吧?我不希望看到眼淚。」查曼德
最後確認。

蜜塔琳沒有回答,卻動手脫去查曼德的布褲,伏在他兩腿間張嘴吸啜起來。

「嗚~啊。果…果然是專業。舌頭……打轉……啊~~~~」查曼德毫不忌諱
地呻吟起來。

「………………」黑袍人靜靜坐在一旁觀看。
水龍巴呵返啦~~~
雖然幾好睇但我對NTR情節真係…
大肚婆都玩埋
個故好似愈來愈淫亂咁
個故好似愈來愈淫亂咁

第一次寫性,係蜜塔琳同貝倫。
想帶出二人係性互動上的權力地位分別,同時鋪設貝倫粗魯的性愛表現,以凸顯男性主導身份

第二次係小莫比卡利爾破果次,想寫出佢地對性既好奇,小心同興奮感覺,及強調詛咒。

去到第3次,就係小莫被強。
已經冇得返50字描寫。

到今次,只有一句。

隨住性愛過程越來越唔重要,描寫都由性行爲變去內心剖白。

希望令你冇淫亂既錯覺
個故好似愈來愈淫亂咁

第一次寫性,係蜜塔琳同貝倫。
想帶出二人係性互動上的權力地位分別,同時鋪設貝倫粗魯的性愛表現,以凸顯男性主導身份

第二次係小莫比卡利爾破果次,想寫出佢地對性既好奇,小心同興奮感覺,及強調詛咒。

去到第3次,就係小莫被強。
已經冇得返50字描寫。

到今次,只有一句。

隨住性愛過程越來越唔重要,描寫都由性行爲變去內心剖白。

希望令你冇淫亂既錯覺

所以水龍吧話甜佢唔岩,我其實係為左老強果幕而加。

因為你未見過貝倫做愛,一上場就強左小莫你地可能唔明。
同時未體會到小莫花左幾大決心先比隻豬卡利爾,轉個頭比人強左有幾絕望
神神子叫唔叫做普通人

普通AI
有冇套帶架
2個係度交換性病
水龍巴呵返啦~~~

又性暗示
大王子放左貝爺後,貝爺同蜜塔琳忘情相擁時,大王子一定會加多句:「貝倫,你的女人真不錯,哈哈!」
大王子放左貝爺後,貝爺同蜜塔琳忘情相擁時,大王子一定會加多句:「貝倫,你的女人真不錯,哈哈!」

之後貝爺殺左大皇子
殺埋 3皇子
皇女順利登基

之後貝爺殺左大皇子
殺埋 3皇子
皇女順利登基

皇女咁撚左膠就食撚屎 學咩人做皇帝

之後貝爺殺左大皇子
殺埋 3皇子
皇女順利登基

咁死撚哂個劇情會點行
水龍巴呵返啦~~~

點呵!

之後貝爺殺左大皇子
殺埋 3皇子
皇女順利登基

咁死撚哂個劇情會點行

卡伯萊斯復國,地底班遺民重見天日,之後不停生產血石俾紅櫻量產村正,每個武士都一把寶刀出關。

之後貝爺殺左大皇子
殺埋 3皇子
皇女順利登基

咁死撚哂個劇情會點行

卡伯萊斯復國,地底班遺民重見天日,之後不停生產血石俾紅櫻量產村正,每個武士都一把寶刀出關。

個場境一定好好睇

自膠定先 正傳好似提過新世界 插入行為解禁
另外伊莫珍撞破松美 神神子做愛
但問題係松美遊戲中係女性 但其實有喉核
咁會唔會鳩?所以係偽娘?
唔好話我知佢地用雙頭龍

磨豆腐囉

諗起到

松美磨豆腐個觀能刺激係男性定女性

刺擊 M底同水龍巴
性暗示

水龍巴……講講下去左邊,卡仔食左小莫後都好似冇見人,這才是性暗示

與其提起第三季既收膠又被類比成切我最愛的Eason的歌,倒不如靜靜放低正皮睇文而已

感覺同正傳分別如何 唔係開心既故嚟

正傳篇幅長,變相你可以更加有空間去寫你想寫既野同埋發揮你既想像力,節奏雖然慢d但轉折上比較順暢。

外傳相對短,所以有時感覺轉折會太快(近期例如係狐鬼由一個傳說中充滿殺意既角色因為卡既幾句說話變左一個說教式既前輩,感覺好似爭咁d野,要順暢d應該比如話係佢認為卡係梅死個陣在現場既人/佢身上有梅既信物令佢相信佢係值得相信既人etc),同埋外傳感覺上應該更加有重點,如果話重點係布達坎村既地下傳說,我覺得可以著墨更多/更加集中。同埋實在唔知道第一二季既資料可唔可以apply落外傳,雖然你提及外傳同正傳無直接關係,可以直接當新故睇,但外傳後期松美同神神子出鏡密左,實在好難令人唔聯想到去第一二季甚至第三季既setting(例如係聖光設定、白布bug同埋npc(?)之間相對完整既啪啪啪係咪有衝突等等),所以睇既時候有小小進退失據。

總括而言我覺得外傳係一道唔錯既甜品,但食完甜品則愈來愈想念正餐(傳)。

ummm同埋外傳出文速度是咪慢左

諗起到

刺擊 M底同水龍巴
性暗示

水龍巴……講講下去左邊,卡仔食左小莫後都好似冇見人,這才是性暗示

與其提起第三季既收膠又被類比成切我最愛的Eason的歌,倒不如靜靜放低正皮睇文而已

正傳篇幅長,變相你可以更加有空間去寫你想寫既野同埋發揮你既想像力,節奏雖然慢d但轉折上比較順暢。

外傳相對短,所以有時感覺轉折會太快(近期例如係狐鬼由一個傳說中充滿殺意既角色因為卡既幾句說話變左一個說教式既前輩,感覺好似爭咁d野,要順暢d應該比如話係佢認為卡係梅死個陣在現場既人/佢身上有梅既信物令佢相信佢係值得相信既人etc),同埋外傳感覺上應該更加有重點,如果話重點係布達坎村既地下傳說,我覺得可以著墨更多/更加集中。同埋實在唔知道第一二季既資料可唔可以apply落外傳,雖然你提及外傳同正傳無直接關係,可以直接當新故睇,但外傳後期松美同神神子出鏡密左,實在好難令人唔聯想到去第一二季甚至第三季既setting(例如係聖光設定、白布bug同埋npc(?)之間相對完整既啪啪啪係咪有衝突等等),所以睇既時候有小小進退失據。

總括而言我覺得外傳係一道唔錯既甜品,但食完甜品則令人想念正餐(傳)。

咪講過新世界冇聖光保護 盧斯講

白狐鬼其實鋪左幾次,可能未夠仔細,不過之後會講。
留意人物心情變化

諗起到

刺擊 M底同水龍巴
性暗示

總括而言我覺得外傳係一道唔錯既甜品,但食完甜品則令人想念正餐(傳)。

留意人物心情變化

我記得啊,但你又話過呢個故唔一定relate到正傳嘛,咁所以我係咁諗既:
外傳既主角係「npc」,
正傳既主角係外傳係「旅人」,
咁到底外傳既世界係咪正傳既「新世界」呢?如果外傳既世界真係正傳既「新世界」,咁「npc」同埋「旅人」既比例我覺得都幾失平衡(唔係好覺得有其他旅人比較高程度地參與呢件事),講緊既係呢個世界既皇族任務,常理黎講應該會有其他「旅人」參與其中架如果真係「新世界」,咁所以我自己無辦法將呢個外傳既世界當成「新世界」,但如果唔係「新世界」咁d npc啪啪啪就變左唔岩setting,除非外傳既世界係好似正傳既世界既歷史故事咁。

角色既心路歷程?是咪指我
正傳想追劇情,外傳想更了解每個角色

自膠定先 正傳好似提過新世界 插入行為解禁
另外伊莫珍撞破松美 神神子做愛
但問題係松美遊戲中係女性 但其實有喉核
咁會唔會鳩?所以係偽娘?
唔好話我知佢地用雙頭龍

磨豆腐囉

諗起到

刺擊 M底同水龍巴
性暗示

總括而言我覺得外傳係一道唔錯既甜品,但食完甜品則愈來愈想念正餐(傳)。

我代M底作者答你,是。

刺擊 M底同水龍巴
性暗示

留意人物心情變化

我記得啊,但你又話過呢個故唔一定relate到正傳嘛,咁所以我係咁諗既:
咁到底外傳既世界係咪正傳既「新世界」呢?如果外傳既世界真係正傳既「新世界」,咁「npc」同埋「旅人」既比例我覺得都幾失平衡(唔係好覺得有其他旅人比較高程度地參與呢件事),講緊既係呢個世界既皇族任務,常理黎講應該會有其他「旅人」參與其中架如果真係「新世界」,咁所以我自己無辦法將呢個外傳既世界當成「新世界」,但如果唔係「新世界」咁d npc啪啪啪就變左唔岩setting,除非外傳既世界係好似正傳既世界既歷史故事咁。

貼堂

留意人物心情變化

貼堂

應該係母服既獨立支線 副本 劇情之類
除左松美同神神子都無其他旅人
唔排除係銀k控制左個入場
減少變數 順利拎神兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞