[奇幻冒險][中世紀][外傳] 布達坎村的地下傳說 第二版

1001 回覆
56 Like 2 Dislike
lm
催文既時代回來了
1點啦
既然返到嚟

文呢?
投角
姓名:月神夜
職業:判官
介紹:母服判官。玩遊戲揀判官係因為想貫徹自己係現實無法實行嘅正義。一登入就遇到仲係異教徒嘅廢青狼,諗住屌下佢賺善惡值點知俾人屌打返。廢青狼了解咗佢嘅故事之後願意收佢為第二個徒弟,同佢一齊升LV去新世界(陪親生仔搵賤婦)。佢對正義嘅概念被廢青狼顛覆,情緒變得容易波動,之後成為左著名嘅「判官」(可以超載殺人嘅判官)(如果之後可以判官5轉我都有啲諗法
投角
介紹:母服判官。玩遊戲揀判官係因為想貫徹自己係現實無法實行嘅正義。一登入就遇到仲係異教徒嘅廢青狼,諗住屌下佢賺善惡值點知俾人屌打返。廢青狼了解咗佢嘅故事之後願意收佢為第二個徒弟,同佢一齊升LV去新世界(陪親生仔搵賤婦)。佢對正義嘅概念被廢青狼顛覆,情緒變得容易波動,之後成為左著名嘅「判官」(可以超載殺人嘅判官)(如果之後可以判官5轉我都有啲諗法

廢青狼轉行玩毒刺喎
我就嚟要對住自己篇文打J

好多人都對住你d 文打J

岩聽 我手痕左好耐

飛機杯侍候

顏射佢

我幫樓主就得架喇

見到個作者咁重視讀者其實都幾開心
投角

廢青狼轉行玩毒刺喎

判官面對面單挑輸俾毒刺仲正
又要準備瘋狂屌柒m巴
文呢
文呢

要加埋屌你m底先滿足

開放跟隊:

文呢屌你
Diu La Sing

文呢?
今晚有文
文呢
今晚有文

幾點先
今晚有文

本身尋晚出,但係我一落機就衝左去食放題,痾到我仆街又發燒 今日先有精神打文
今晚有文

瘋狂F5等M底出嘢
本身尋晚出,但係我一落機就衝左去食放題,痾到我仆街又發燒 今日先有精神打文

識玩

之前講到中晒高山症咁死樣都未養翻好個身體落機就去挑戰劣食放題,識玩

之前講到中晒高山症咁死樣都未養翻好個身體落機就去挑戰劣食放題,識玩

果件事是咁的......

手機冇電,一陣打
文呢?

成日都病
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞