[奇幻冒險][中世紀][外傳] 布達坎村的地下傳說 第二版

1001 回覆
56 Like 2 Dislike

他把裘克的墳墓挖開,雙手合十道歉,然後掀開棺木———————有骸骨,
卻散亂不

召喚正字特警

1個字你由我聽日加啦
留名呀
冇啦
「………………………」二人面面面相覷,花了一番功夫解釋。

「你知道‘神殿’的事嗎?要是我們找到第3座神殿就可以解完全解讀了。」神神子問。

依張圖+300

依家500下
冇啦

唔好係咁

做咩?
真係比人姦左?
諗起另一個沙利葉
「假如我的猜測是錯誤的話…我肯定會被詛咒而死………」他自言語。

大埋肚就好笑啦
可以睇下卡利爾養唔養個便宜仔
大埋肚就好笑啦

認真思考過
大埋肚就好笑啦

認真考慮過
新帖留名
大埋肚就好笑啦

認真考慮過

隻雞一直都冇bb
小莫比人1q 就有bb
求隻雞既心理陰影面積
又成身血又殺完人咁既樣
古瑪又吊晒鬼

小莫變雷凱欣
又成身血又殺完人咁既樣
古瑪又吊晒鬼

小莫變雷凱欣

比人屌到爆開到血肉模糊
又成身血又殺完人咁既樣
古瑪又吊晒鬼

小莫變雷凱欣

比人屌到爆開到血肉模糊

安德魯再世
見到松美同神神子帶住兩個神殿的消息同綠帽卡講晒成句月神的訊息,都唔知係松美定卡仔開左主角威能

仲以為件事係布達坎村發生,布達坎村完結,之後留低條尾引申去其他大洞。現在就好似掉番轉,松美一路調查的事件最後的消息就藏在布達坎村。睇到咁好難叫人完全當新故睇,個腦已經諗緊這個故的事件帶起去第三季會發生咩事。成個故就變到好似襯托出第三季世界究竟是什麼一回事的一個片段
見到松美同神神子帶住兩個神殿的消息同綠帽卡講晒成句月神的訊息,都唔知係松美定卡仔開左主角威能

仲以為件事係布達坎村發生,布達坎村完結,之後留低條尾引申去其他大洞。現在就好似掉番轉,松美一路調查的事件最後的消息就藏在布達坎村。睇到咁好難叫人完全當新故睇,個腦已經諗緊這個故的事件帶起去第三季會發生咩事。成個故就變到好似襯托出第三季世界究竟是什麼一回事的一個片段

佢地到黎到新世界幾耐
已經搵左2個
個時間點係第二季之後過左好耐?
定係本身新世界既人搵左 2個
叫松美佢地搵埋第3個?
咁多問題呀
次次都唔答吊我地癮
出到咁其實係咪曲線迫我地迫m底佢快d 出第三季

佢地到黎到新世界幾耐
已經搵左2個
叫松美佢地搵埋第3個?
咁多問題呀
次次都唔答吊我地癮

新世界一星期好似是細服幾小時?

佢地到黎到新世界幾耐
已經搵左2個
叫松美佢地搵埋第3個?
咁多問題呀
次次都唔答吊我地癮

唔影響架
佢地去到新世界都係咁過d 時間

佢地到黎到新世界幾耐
已經搵左2個
叫松美佢地搵埋第3個?
咁多問題呀
次次都唔答吊我地癮

唔影響架
佢地去到新世界都係咁過d 時間

你說得對,諗錯左,成件事係冇時間差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞