[奇幻冒險][中世紀][外傳] 布達坎村的地下傳說 第二版

1001 回覆
56 Like 2 Dislike
我衝完第2季未抖過囉
下一首歌未?
左膠皇女想保護所有野
結果就咩都冇得剩
好!聽日開始第三季!

同意
S3 S3 gogogo
聽日有第三季
算係真結局喇掛
個引入唔錯
樓豬仲話當新故睇唔好諗第三季,點知起承轉合個轉就已經轉左落第三季,卡仔帶住小莫一路向西時原來已經謝幕將個場交俾母服玩家。

強調制度,還以為可看到制度如何影響帝國的運作。原來制度於故事中就只是負責給予各角色不同的階級,用身份和行為的衝突來鋪排角色。但其實只要說出有王族,貴族,平民,奴隸,讀者腦中就自然知道故事的背景就是一個有階級觀念的舞臺,並不需要多次於文中強調′制度′。

貝爺和蜜塔琳兩個的愛情線,以這個故來說就是RPG的支線任,做左可能對個世界觀清楚少少,但唔做對主線劇情係冇影響,只要將卡仔落坑俾第二個理由佢就得左。

今篇只可以當係樓豬刻畫人物心理感情的一個試驗作。故事鋪排係精彩,有追看性,角色描寫亦比正傳立體豐富,只係對個收皮唔太滿意。
樓豬仲話當新故睇唔好諗第三季,點知起承轉合個轉就已經轉左落第三季,卡仔帶住小莫一路向西時原來已經謝幕將個場交俾母服玩家。

強調制度,還以為可看到制度如何影響帝國的運作。原來制度於故事中就只是負責給予各角色不同的階級,用身份和行為的衝突來鋪排角色。但其實只要說出有王族,貴族,平民,奴隸,讀者腦中就自然知道故事的背景就是一個有階級觀念的舞臺,並不需要多次於文中強調′制度′。

貝爺和蜜塔琳兩個的愛情線,以這個故來說就是RPG的支線任,做左可能對個世界觀清楚少少,但唔做對主線劇情係冇影響,只要將卡仔落坑俾第二個理由佢就得左。

今篇只可以當係樓豬刻畫人物心理感情的一個試驗作。故事鋪排係精彩,有追看性,角色描寫亦比正傳立體豐富,只係對個收尾唔太滿意。

今篇只可以當係樓豬刻畫人物心理感情的一個試驗作。故事鋪排係精彩,有追看性,角色描寫亦比正傳立體豐富,只係對個收皮唔太滿意。

因為係去到最後先出埸,我都話會比你地催我出第3季架啦
咁快就有第3季
係咪俾讀者揀嘅分叉位呀?
我會投卡族,卡族可以有兵外,仲有可以掘血狐石等礦產,有經濟因素,又可強化武裝,請神神子分析
講到去邊。。。

有冇時間線參考?
今日係咪開始第三季????

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

一開始個女仔在卡斯特做任時放左,完了。
卡斯特就是那些周圍找任做的旅人,可惜佢觸發唔到月神的任務,又完了。
我會投卡族,卡族可以有兵外,仲有可以掘血狐石等礦產,有經濟因素,又可強化武裝,請神神子分析

冇錯,你地可以選擇

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

卡斯特就是那些周圍找任做的旅人,可惜佢觸發唔到月神的任務,又完了。

邊個話佢地唔會再出

分分鐘大王子會再度歸來

NPC搞埋新世界嘅玩家

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

好似無乜特別交代佢地完左

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

邊個話佢地唔會再出

LM等睇女仔變成尼服魔女級同伴

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

邊個話佢地唔會再出

再出都第三季,水龍巴應該是說布達坎村的故事點解會安排序章出現卡斯特同女孩?
新post呢
第三季Post呢?
點解仲未有文

btw一開始既女仔呢?
同埋一開始既卡xx呢?
點解無出返場

邊個話佢地唔會再出

再出都第三季,水龍巴應該是說布達坎村的故事點解會安排序章出現卡斯特同女孩?

外傳講明依件事係紅櫻要塞以內既'境內之地'

同境外之地完全分開。

正傳曾提及紅櫻要塞扼守山脈,令'外敵'無法內進。

但卡斯特就在境內之地出現了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞