[奇幻冒險][中世紀][外傳] 布達坎村的地下傳說 第二版

1001 回覆
56 Like 2 Dislike
男主好嘔心,有事就講小莫係最重要,無事就自私自己去探險,張自己放係危險位置又無視小莫意願,番黎又扮情聖

有預感結局又會比你地屌到核爆

咁有冇後記

準確咁講,但次連後記都唔出
男主好嘔心,有事就講小莫係最重要,無事就自私自己去探險,張自己放係危險位置又無視小莫意願,番黎又扮情聖

有預感結局又會比你地屌到核爆

咁有冇後記

準確咁講,但次連後記都唔出

你咁講完……,之前我話怕你個結局又係伏仲大大粒膠俾我
今日要係老闆隔離standby 晏啲先有文
已經度梗第3季既嘢
睇到心都嗡埋 陰公
已經度梗第3季既嘢

你再要用德文可以問一問我先,話說我德文B2 lv+係德國讀書,有時睇到你D translation會笑到gapgap聲
已經度梗第3季既嘢

真係抵屌,問你又話唔講第三季野,自己又講度緊第三季,巴打冇講錯,M底根本留番條尾引我地問完唔答再屌佢
已經度梗第3季既嘢

你再要用德文可以問一問我先,話說我德文B2 lv+係德國讀書,有時睇到你D translation會笑到gapgap聲

開心share啦屌你
已經度梗第3季既嘢

真係抵屌,問你又話唔講第三季野,自己又講度緊第三季,巴打冇講錯,M底根本留番條尾引我地問完唔答再屌佢

之後佢再加多句
真係唔知點做先唔洗比你地屌
我無追故 盲撐樓主
為第三季留定正皮
已經度梗第3季既嘢

唔好咁啦,已經盡力了
已經度梗第3季既嘢

開心share啦屌你

例如所有名詞係德文都要cap-letter
已經度梗第3季既嘢

唔好咁啦,已經盡力了

欣賞,不過會照笑
我無追故 盲撐樓主
為第三季留定正皮

你無追故 樓豬一定好傷心
已經度梗第3季既嘢

唔好咁啦,已經盡力了

欣賞,不過會照笑

正如有朋友仆街 都會笑左先幫手
冇時間畫畫,只能速寫
睇到心都嗡埋 陰公

冇時間畫畫,只能速寫

這幅正過吉蒂
三兩個字清晒幾日的文
冇時間畫畫,只能速寫

這幅正過吉蒂

畫風唔同左既
呢張高質好多wo
其實npc可以強姦npc
新世界中 玩家之間/玩家 Npc 之間可以做愛/強姦?

另外npc有黑暗面 係唔係受到玩家影響?
正傳Npc比我感覺係中立 善良 意見不合最多開片

係喎 唔係話game入面有機制唔比插入㗎咩

自膠定先 正傳好似提過新世界 插入行為解禁
另外伊莫珍撞破松美 神神子做愛
但問題係松美遊戲中係女性 但其實有喉核
咁會唔會鳩?所以係偽娘?
唔好話我知佢地用雙頭龍

自膠定先 正傳好似提過新世界 插入行為解禁
另外伊莫珍撞破松美 神神子做愛
但問題係松美遊戲中係女性 但其實有喉核
咁會唔會鳩?所以係偽娘?
唔好話我知佢地用雙頭龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞