[模擬類game]The Sims/Paralives 討論區 (2)

995 回覆
18 Like 2 Dislike
裝左個起屋demo嚟玩
d傢俬之類勁似sims 4
如果佢又唔support mods & custom contents
又唔快d出多d靚嘅嘢,真係變左sims 4 remaster (未完成版)
如果佢係要load嘅
咁起碼變返sims2咁嘅大地圖,可以放幾多lot就幾多lot
如果佢想好似依家咁嘅,可唔可以做到箱庭式
住宅區A入面唔使load,跳入商業區B要load,但係商業區B入面都可以唔使load
學你話齋,3有cpu問題,係咪用dlc可以解決到?
我嫌棄4要load,無得自由咁放lot,又係咪可以用dlc解決?
《The Sims™ 4 休閒後院組合》Xbox版限時免費中,領取期限至 4/14 09:59 止。
如果5解決到loading時間長嘅問題其實都好有feel啦
The Sims™ 4 休閒後院組合Steam free
4唔算load得耐,去第二處大約load5-6秒都接受到,地圖本身細
不過可能係我冇乜CC

Btw你問吓上面屌4垃圾,笑鳩人買DLC嘅精明消費者,唔駛load會唔會玩返4
呢個類型玩法到咗樽頸,市面上啲同類產品睇唔到有咩解答方案,更加唔駛旨意EA

我最近玩得最多嘅life sims都係project zomboid
會玩番,但係dlc仲係貴,都仲係會屌
我對上一次玩已經係ps4。ps4 load去第二個地圖或者其他地方真係要至少30起跳
個backyard stuff免費download
幾時有新野呀
成個月無新野
影片中也首次揭曉目前開發新功能,包括:
遊戲中的角色「Zoi 」可以駕駛或者乘坐「汽車」
和其他人一起享受日常生活的「團體活動」
所有行為會累積「名聲(Karma 值)」進而影響未來的生活
使用「城市編輯」來控制城市的廣告牌、天氣和整潔度
透過「工作坊」創建和重新構想城市情景
還有「照片模式」採用更高解析度的畫面截圖
https://youtu.be/UR7LTSt3YFc?si=zhGMMcgNlqr5Fnbj

而家睇緊係乜東東
share咗上嚟先
新PO係咪應該加埋LIFE BY YOU同韓國果隻?
唔想開PO哇
Ea app有免費嘢down
你係咪已經棄左GAME

BTW原來上個月都有人開POSY 講THE SIMS
棄GAME係一種態度唔係狀態來

but yes
遊戲發行商 Paradox Interactive 宣布,將取消研發中新作《Life By You》6 月 4 日的搶先體驗計畫,新時程未定。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞