[模擬類game]The Sims/Paralives 討論區 (2)

995 回覆
18 Like 2 Dislike
其實我淨係裝咗故事mod
啲dlc 實在太多野玩
玩咗咁多年仲未玩天堂島同未來世界
其他都唔係玩得好深入
未來世界啲屋除咗山頂啲屋之外,其他都唔吸引,島嶼天堂又lag.btw 月光瀑布有幾間大屋好正,幾層高仲有地下室
我都試過天堂島lag到郁唔到
遲啲會砌部靚機到時再試吓
想航海
我而家玩緊雙子鎮因為要返工
唔關部機事,聽講係關隻game 事喎
係呀整game 太舊啦
不過我見YouTube 好多方法可以fix
唔得就算
我放棄咗EA整既world, 近年都係down 人地custom world嚟玩,正好多,YouTube 都仲有幾個外國youtuber keep住有world overview
砌機嘅話就要投資落第五代

第三代唔關硬件事 係隻game問題

雖然EA曾經屈人哋部機唔夠勁所以引致
有咩介紹?
可以睇睇依個, 我自己都剛開咗嚟玩幾日.
該有既都有, 特別係d屋起得好有心機.
如果鐘意夜生活精彩d可自己再加多d 酒吧, 跳舞場, 表演場地
https://www.youtube.com/watch?v=A0b4rMZ1B3Y
我記得之前有個人整咗個紐約市出嚟
嗰陣揸車都要啲時間
我估你講緊嗰個有埋地下鐵站既 Boroughsburg
終於玩咗最新個Pack
原來個攪拌機根本就係多餘
有新game玩未
CITY SKYLINE
對家打到埋身 唔勤力啲容乜易連最後金蛋都無埋
等緊mod
本體玩得7788
唔係新果隻咩
新果隻都玩得7788
無mod 無dlc 要係咁開新save先keep到玩
但係我玩simulator鍾意玩死一個save
啱先至睇到
呢個唔錯咁
gta6 仲快過sims 5
自己冇玩但聽講第二集好undercooked
而家玩simulation 模擬系game都要預食一堆dlc
咁GTA係早過sims4一年嘅
啱啱先睇到
入邊啲內容係唔錯
不過有好多本身已經Mod已經有
例如電飯煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞