[模擬類game]The Sims/Paralives 討論區 (2)

995 回覆
18 Like 2 Dislike
新DLC入手咗未啊你?
其實幾好玩
正,可惜我無xbox
唔怪得ea冇驚過
Catherine把聲獨一無二,冇人可以取代到
買左, 但係見唔到隔離租客喺房做咩就唔係咁想玩出租玩法
如果想要寵物,我覺得OK嘅
仲可以開獸醫診所添
以往幾代好似都係睇唔到人哋做乜
只不過係第三代敲門之後唔使load就睇到人哋間屋啫
唔明點解唔繼續好似sims3咁
如果佢話係因為效能問題,都可以箱庭式咁一個大log入面有幾個細log
依家下下都要load好無癮
冇錢冇人冇時間
Maxis搞Spore同Simcity衰咗,成間工作室已經俾EA收皮,孭鑊嘅炒晒,剩低嘅再唔嘔隻4出嚟就冚家鏟

https://youtu.be/Y83Lwy0t1TI?si=h57GgvNtDDcZcyX3
睇到2014成隻驚根本未做好
佢捱到今時今日叫做玩得,全靠市場上冇競爭者,同埋幫手吊命買DLC嘅Sims玩家都係M底
浪漫花園組合 steam 同 ea app而家都免費
我尋早都睇到,早幾日以為PC無
不枉我日日mon住origin
高中生活終於半價
見玩緊個人仔就變青少年,買咗高中
又忍唔住買埋養畜牲

但呢幾日都砌緊公寓,新買嘅要素都冇用到
仲以為冇
https://youtu.be/yCtj7Wj3ZJ0?si=yhAn3cWoVPrpJZ60
三月EA
應該同依家睇到嘅唔差好遠

取代sims定係又一個俾open world呢個tag累死嘅驚
好快就知
想問買咗高中嘅人
係咪每個禮拜都有畢業晚會
人仔第一日返課就星期五,第二日就同我講有晚會
On99去完下星期全部人又繼續返學,然後下星期六又話有
想話唔去但人仔啲fd又邀,拒絕佢又hard feeling
係,個個禮拜都有人畢業
有冇人知Mac版sims 4彈game點搞
我更新完係入到menu 但一入game就彈
已unable mod都係咁
冇mod情況下都一樣彈
試過repair都唔得
上咗google睇有冇解決方法
試咗del唔知乜file
再restart隻game都唔得
有冇人可以打救我
唔通要重新裝返
想玩韓國果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞