我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
唔覺得有用
show多d機箱成品圖俾人參考可能更加實用
我諗都係

聽日開始post返先
呢個就唔使擔心既,真係4slot既話唔單止itx箱,幾乎全部matx箱都收嗮皮我諗最多都係4090/4090ti呢啲旗艦風冷卡會玩到3.5/4slot,其他嗰啲都係最多3slot
今次真係即刻跛
反而想知ssupd 果個放唔放到
聽講連登售後好好
今次一幫襯就有得親身體驗
連登❌悠二✅
不過我都驚張gigabyte 6700xt會出事
依啲電子嘢睇運啫
舊機塊giga底板同750ti用咗8年都無事
想問如果行埋wifi 6要加多幾多筆直 thanks
認同既,不過聲譽呢啲野想快啲收機打機
中央田網上店無既野 係咪現場都唔會有?
點用payme(回水劵)俾錢的?
我諗同我用t&g一樣
揀銀行轉帳,你落咗單再同wts客服講用payme俾錢
唔肯定等悠二firm
訂單狀態

備貨中

訂單編號:22080700104356

下單日期:2022-08-08 01:45

請問而家咩狀況?
如無意外今晚送
係.就係咁
要問返佢
不如轉Intel算啦
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H AX WIFI 6 + BT5 DDR4 Micro-ATX
價錢:$940

1 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3600 Mhz C18
價錢:$450

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x GALAX GeForce RTX™ 3080 12GB GDDR6X SG (1-Click OC) LHR (可單買或砌機)
價錢:$5,650

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x Tecware Flatline Mini Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$309

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,295
https://www.faroll.com/customize#Mzc3OCwzODU2LDQ4OTIsNDk2MSw1MTk2LDUyODEsNTM1Miw1NTEw
咁我會盡快幫你既
Btw我早幾日都入咗張giga 6700xt
建議你收到機後用最新嗰個22.7.1 driver
Amd recommend嗰個vision少bug

Btw.覺得呢張卡如何

姐係價錢同性能
悠巴
你哋依家冇得再做特快喇?
岩岩消費券呢段時間係

可能只係做到標準送貨
好啦
唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞