我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
我諗起張meme係講個人對住啲閪客
啱啱做野:屌你老母,俾錢大撚哂呀?
做耐咗:好呀,嗯,冇問題
想問下呢兩日會唔會到
代frd問
想知220806000242895大概幾時有 佢話等咗差唔多兩個禮拜 唔該晒悠二
你預聽日或星期一
佢條RAM應該仲訂緊.佢應該知係要訂

不過應該都差唔多有了
好 唔該哂
悠二,想問下呢個訂單:220815000397492 大概幾時會送貨?屋企部腦打左柴
普通個個散熱唔夠?
比我自身經歷你參考下
之前用12400原裝散熱玩2K中效apex粒u試過上到90度
風扇full load又嘈
換咗個塔散之後打機都係60幾度風扇又靜
好趁我見機箱連AIO 360mm有優惠買咗本身連塔散都冇加
你預星期一送到
Bitfenix?
想問下 msi b360m gaming plus 插完kingston 1tb nv1 nvme 3D Nand PCIe ssd
但插左認唔到 m2槽 點搞
你都講話呢個價位隻隻差唔多
我睇返原來而家好多風扇
剛剛前幾日收咗貨,係deskmini b660。自從自己加了舊ssd後,發覺mouse+keyboard 個RF好似有問題。mouse拉動時會成日有停頓,試過晒插其他usb port都有此情況。亦用過另一無綫滑落,都遇到相同情況。剛剛發現入到bios,mouse都係有此情況。機箱入面的線我又插實過,都解決唔到問題。如果係信號干擾,頭兩日又冇事喎。連入到bios 都咁,應該唔關windows + driver 問題。係咪可以帶俾你哋檢查呢?謝謝。
試下更新bios

B360可能太舊認唔到
呢隻抵玩既
聯絡我客服先
但呢部機之後係完全加唔到卡

或者我出個for你未來可以加卡既list?

其實我都唔知自己使唔使加卡
文書多, 但會執下相, 唔算重度 主要raw->jpg
無旅行去相機都未拎過出街
一陣收到post張機圖出黎好似冇咩見人收機會post
咁 一係細部d但又可以加卡既機咁又如何呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞