我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike

得返唔多了
你個張單9成9係Gaming黎
可以玩幾個月然後益個friend
11月出A卡,唔知係咪7600-7900推哂,所以而家除非好抵,否則吸引唔到等等黨
我半個等等黨黎,但本身部機實在太唔掂
打算4080出就換6700xt落黎
OK既

你而家2999 6700 XT.4080我估點都8000幾9000

都唔同級數.可以既
我預咗13000-14000到可能早兩年個價太癲,已經唔識預budget
收到機了
我加錢買埋windows10既,但係冇盒
想問將來想format重裝要點搞?
點裝返個windows
到時重設windows就得

我估冇炒價情況下.13000 14000應該已經買到4090
不過我估到4080夠做架喇
本身諗緊2060/6700xt
如果只係睇下片打下LOL 係咪內顯都夠
另外想問下係咪出哂8月優惠了 仲會唔會有cpu套餐
自己攞隻USB用MICROSOFT官網個TOOL整開機USB
Magnium Gear Neo Qube 2 Infinity
Lian Li o11以外既選擇
https://www.instagram.com/p/ChUQH-1vYtY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
正路應該係
CPU套餐冇了.其實每樣都已經mark到好平

不過你用途.的確係intel內置GPU已足夠
未咁快.你預星期尾
內顯夠啦,不過萬一想玩下其他game就6700xt啦
12 算
想問下 大約幾時有,因為要搵人收貨 ,感謝悠二大大
我估姐
唔係有serial key果d既咩
我買既windows 其實點樣以後用返
我指換機果時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞