我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
你搵下其他盒見唔見到有serial key夾喺入面
一定要俾架喎
好 我搵下
建議你地以後pack貨pack翻人地張單埋一齊,我收倒機又收唔倒mon,冇得setup,又要難為你同事夜d收工送埋大家都唔開心
你俾個訂單編號我.我睇睇出現左咩問題先
OK.我岩岩打左電話俾個司機.其實我地運輸方面

我地砌好既電腦同Mon係起出貨區擺埋一齊.

而每隻Mon同電腦.佢地都會有mark同一組號碼黎出貨

而我地交俾司機個日既訂單.如果個張訂單係有買埋Mon.都會有Remark俾司機係有Mon

司機應該係睇漏左

我試下諗一個方法.俾出貨同司機睇下有冇計解決下

唔好意思
今期想要4k 144hz既話M28U如何?

同埋如果係法奧買mon會唔會check埋dead pixels?
香港目前最抵

不過都會有人擔心QC.但我覺得OK

Check dead pixel就冇了
咁唔緊要啦
btw幾多粒pixels之後有得換過個mon?
悠老闆,之前係你度買左d件半升級,想等之後再升display,
想問下: 牛會唔會推唔到4系display?
舊機仲有兩條2400 ddr4 8gb,用埋係新機會唔會拖慢埋部機?因舊機都係準備dum
no. 220721000216188
謝謝
3粒
應該到時只可以40系中階卡

可能係4060或者4070.到時要實際再睇.你到時再問我

我覺得又唔會拖累新機既
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x ASUS PRIME H610M-E DDR4 Micro-ATX
價錢:$660

2 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 (1 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$420

1 x Kingston KC2500 1TB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$850

1 x [消費券優惠]Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 6500 XT 4GB GDDR6 (可單買)
價錢:$1,750

1 x Thermaltake Smart BM2 550W 80 Plus Bronze TT Premium Edition Semi Modular
價錢:$459

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $6,047
https://www.faroll.com/customize#MzMwNCwzNDA4LDM3MTksMzg1MiwzODUyLDQ4ODcsNDkxNiw0OTYx

hea下,玩下steam嘅game,咩game都會玩下,如果新出3A大作,會唔會完全玩唔到?
另外有時兩個mon,同時多工,換兩條16GB DDR4,適唔適合?
感謝老闆又可以少件垃圾
下期消費券個陣個價會唔會再落
唔會落太多就直接落單算
咁樣會好d
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX
價錢:$830

2 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 (1 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$420

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$848

1 x [優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 2060 D6 6GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$1,960

1 x FSP HV PRO Series 550W 80 Plus Bronze
價錢:$349

1 x MSI MAG FORGE M100A RGB Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $6,185
https://www.faroll.com/customize#Mzg1MiwzODUyLDQ0NDEsNDg5Myw0OTYxLDUwNzEsNTI1NCw1NTcx

係理論上慢d.但係多成16gb.緊係用埋去.點都一定好過之前
下期我唔知喎...

呢個太難答你
咁早買早享受算

thanks bro
悠二巴 訂咗部腦 想加返個window 有冇得搞?
部機今日收走左 老闆跟足d pls
免費升級番d壞件我幫你做打手
可以.同我客服講聲就得

得.我會跟緊d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞