我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
買既法奧既人 係咪第5 6日左右收到機?
如果想比DVD / SSD 佢裝, 大家係第幾日比佢?
你冇upload個cap圖比佢地?
俾錢之後已經一個星期都仲備貨中,請悠二兄幫手睇睇
有份砌都當
有冇啲咩砌機難題難到你
9號落 17號收機
應該會叫你同佢客服夾
姐係砌緊

個狀態好似得幾個
落單未付款(唔記得正確係點)
備貨中
出貨中
已完成
暫時冇事
SSD 無貨
轉做 kc 3000 1tb 有無分別?
貴80蚊緊係買中高階GEN4 仲有KINGSTON 係大牌子自家制,GIGA嗰隻係代工貼牌
唔該
而家kc3000應該冇咩邊隻夠佢抵玩
有事再搵我
仲未知原因
而家同佢搞掂左

我一開始俾客服搞到誤會咗
不過悠二已經幫我搞掂返
愈早俾其實愈好
呢兩日會送
都估到
唔知咩叫有份砌都當

但由零開始砌一部機計的話 *我自己個人*咁多年以黎應該砌過超過幾千部

都係砌砌下先發覺唔覺岩裝 有時要用d計

其實都冇咩難到我講真

我而家隻眼望到件 已經知點砌呢部機

基本上我而家砌機 唔望住部機都砌到
Hello 悠二 求砌機List
budget: 10k-11k
用途: 打機 主要玩EuroTruck, FPS 3A驚
要Wifi N卡 同埋唔想要細板 唔該晒
我WTSAPP左客服, 原來要落單果陣落REMARK先得
我自己裝番算啦
快啲轉出貨中啦
想請教下師兄買部mpg trident 3 arctic 11th好
定係同價錢6000$自己砌機好
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]ASUS TUF GAMING B660-PLUS WIFI DDR4 ATX
價錢:$1,360

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [8月優惠]Kingston KC3000 Series 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$839

1 x ASUS Dual GeForce RTX™ 3070 OC Edition 8GB GDDR6 V2 LHR(可單買或砌機)
價錢:$4,399

1 x [8月優惠]FSP Hydro G Pro Series 750W 80 Plus Gold Fully-Modular
價錢:$849

1 x [8月優惠]Montech AIR 1000 Premium ARGB Tempered Glass ATX - Black
價錢:$449

1 x Thermalright Assassin X AX120 CPU Cooler
價錢:$229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,384
https://www.faroll.com/customize#Mjg5MSwyOTg2LDM3NTUsNDg4MCw0OTYxLDUwNzEsNTI1OSw1MjU5LDUyNjA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞