我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
我會一次過調整seagate wd toshiba.

希望聽日內搞到

上次其實已經搞左下seagate
未有

因為asus 3070 3080已經冇乜貨
其他牌子都得
giga都冇哂

所以基本上得返MSI或者其他.暫時睇唔到仲有咩降價

我諗應該要下個月了

d代理應該點都會等埋呢個電腦節過左睇情況再過
Ok
有消息我會同你地講.放心啦
希望今晚出到貨
其實悠二試過响電腦節參展過未。。?
代友問 8月11落單 幾時可以收機
No 220811000215524
未 都冇諗住參展

落去龍蛇混雜
今日會送到

想知幾時有機收,等咗成個星期
今晚送到.晏少少司機會聯絡你

想問星期六可唔可以送到
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX
價錢:$830

1 x [8月優惠]ADATA XPG GAMMIX D20 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$770

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x GALAX GeForce RTX™ 3080 12GB GDDR6X SG (1-Click OC) LHR (可單買或砌機)
價錢:$5,799

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 750W 80 Plus Silver
價錢:$549

1 x MONTECH AIR 100 ARGB Tempered Glass Micro-ATX - Black
價錢:$429

1 x Thermalright AX120 Assassin X 120 Refined SE CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $10,774

買左呢條list 收左貨
個cpu原裝火牛冇用到, 係唔係用左ax 120代替左? 唔係好識
AX120 SE 裝咗落去,咪無裝cpu原裝風扇嚟
cpu風扇淨係裝到一個
今晚或者聽晚送
應該唔係原裝火牛.係原裝散熱器

多出黎的.因為有ax120
thanks
有冇話幾多點未轉出貨中就今日冇份
俾多次個訂單編號我
辛苦哂日日俾我呢啲閪客係到催
今晚送
悠二兄好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞