我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
介唔介意俾個訂單編號我 同埋聯絡我TG
訂單編號 22081000017611
WD
你TG係唔係公司果個?
想問$8000 intel 打機list 係咪全部有貨? 直接落單就OK?

1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,399

1 x [8月優惠]Gigabyte B660M DS3H DDR4 Micro-ATX
價錢:$830

2 x KLEVV Bolt X Series 16GB (1x 16GB) DDR4 3200MHz C16
價錢:$780

1 x [優惠]Gigabyte AORUS Gen4 SSD 1TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$769

1 x [8月限量優惠]Gigabyte Radeon™ RX 6700 XT GAMING OC 12GB GDDR6 (可單買或砌機)
價錢:$2,999

1 x [優惠]FSP Hydro S Series 650W 80 Plus Silver
價錢:$499

1 x Thermaltake S100 Tempered Glass Micro-ATX - Black (三風扇版本)
價錢:$429

1 x Thermalright Assassin X AX120 CPU Cooler
價錢:$229

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,014
https://www.faroll.com/customize#Mjg5MSwzMzA0LDM3NzgsNDAzMyw0ODkzLDQ5NjEsNTI1OSw1MjU5LDUzNzQ
其實你啲hdd價錢係無更新定點
貴過price.com咁多嘅
好似依隻咁https://www.faroll.com/product/2855/toshiba-dt02aba400-4tb-5400rpm-35
你貴出面130蚊
好勉強
係 冇問題
咁好似晒左個mon添
睇乜game啦我1060推2k165hz玩csgo都推得爆個mon既
你地啲機係咪送貨當日先砌?
聽日可能會經你地公司樓下
如果真係經,想自己搬返屋企
屋企人都係玩啲頹game
其實又唔洗去到165hz既
咁夠啦,6700xt其實同上一代卡比都係差2080ti小小嗰陣邊度會有人話2080ti推唔到2k165hz
悠二巴 asiahorse啲cable信唔信得過?係咪所有psu都用得?
可以睇睇HKEPC之前燒佢既Test不過其實通常燒都係connector接觸不良電阻變大產生熱力過熱,佢咁樣test好似無乜意思
https://www.hkepc.com/20961/
OK既

我有好多客高階用都冇事發生
可以咁講

砌完就安排送貨

或者你聽日早上問一問我客服.你話砌好未.砌完想上黎自取咁
好,唔該哂
我聽日搞下toshiba hdd先
同埋i3啲價有無update好似好耐無update咁
我Intel CPU應該準備會降.水貨其實降返幾十蚊.行貨未降

你都知我鐘意賣行貨
係呢.N展兄.我呢期d價仲有冇特別野要改

或者有冇d咩 產品要上
Ching 你6500xt想推2k mon打咩先
咁我推3080都得啦?
可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞