我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 32 ) - Yujihw 重生了 新砌機List集合

1001 回覆
10 Like 14 Dislike
咁搞笑

我自己冇用過佢個軟件

但如果唔用software.用本身個Mon 既制較唔較到
唔洗客氣
我用緊Logitech G pro headset, 我一用佢俾個sound card就會有D沙沙聲嘅white noise 郁滑鼠仲會再大聲D. (唔插sound卡冇事) 有冇ching知道點fix (driver嗰啲都update曬)
我用途係多開VM,INTEL好似小核用唔到12900K效能得5800X咁上下....
7950x又好似成8千蚊..
其實等多1個月7系出左會唔會有明顯減價?
我指出左7系之後5系AMD會唔會再明顯減價清貨
唔知係唔係悠老闆太忙miss咗
較唔到
好戇鳩
已聯絡
唔好意思, WTSAPP左客服,
220815000509375要CANCEL

我入左另一張單220816000046639
依張用消費劵比, 轉頭我都客服講多次, THX
想知送貨時間有冇得夾
悠老闆 想問下benq ex2510s 定 gigabyte 既 g24f 好啲
大哥
有野要你幫手
我琴晚落左張單220815000509375 但係我想CANCEL左佢

今朝落左張220816000046639
依張想用消費劵比錢, WTSAPP左客服, 但係佢地未得閒理我住
想問下 220808000991868
今日可送貨嗎?
連登客服
每次見到有人早我幾日落單都未有
我都唔好意思問到我未
唔該我想問下依張單大概幾時會出貨?
因為想預下時間,睇下會唔會撞期之類,唔該晒。
訂單編號:220810000312954
咁或者直接等下個月底

5系應該唔會降 因為好似連貨都清哂了
今個月底返

認為冇乜comment

設計係佢自己個人風格

你自己鐘意就ok

你試下問漢科代理睇下佢地答唔答到

如果有壞 幫你換
Ok 我客服會搞
Ok我一陣覆你
可以 同客服講就得 我地會盡量配合
連好就2510s 但抵玩一定g24f 平幾百
送貨時間係幾點到幾點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞