唔係講笑 一件事就睇到台灣大學有幾差

816 回覆
398 Like 49 Dislike
最弱智係連啲普通既連接詞都當我抄
樓主你走先
上個po先有一堆牛屎仔話台灣大學有高水準國際排名
其實陳明通見係綠自己人就放,但佢而家係國家安全局局長,得小英郁到佢

再上網查查:"民國84年到現在,一共指導過173位碩博士"

CLS
咁小學生呢
好撚認同第一點
你冇喺香港讀大學 定係讀緊台灣大學?
唔會溝台妹
點解要溝
對台妹冇興趣
仲有蔡家軍
又好老實咁講
我讀pt degree / master 都冇寫過essay
OU degree 唔要hon可以唔洗FYP
shitty讀工程master可以揀科揀到冇project做
https://ask.library.harvard.edu/faq/82022

有無諗過係諗過係某啲人自己抄襲成風
先至搞到好似細路仔咁要下下俾人check 住?

人地唔check 唔代表無誠信
上面班友做乜鳩明明#7 #22個堆留言係講緊台灣大學唔使turnitin
但成班就誤解以為香港啲大學 仲好意思話自己講u
老實講,佢根本係知道佢就係俾人抄嗰個人既「口試委員」,隔左半年就俾自己學生出一篇咁相似,好奇怪姐。
.word=要過turnitin
有年暑假完返英國去機場嗰陣
個的士佬係咁屌我 嘥老豆老母錢去英國讀書
佢個女就好叻 入台大

我就奇怪 點解你個女叻唔入港大中大
要飛去台灣
佢話學普通話
又一個出黎眨低Number 1既台灣大學
起碼唔會抄到40%都有得畢業囉
我見過台灣大學畢業返嚟啲人
一係做waiter 一係做地盤
我好彩D,公事上都係香港搞,black and white仲有用既,同台灣當地係點我就唔知
所以個位ching咪話台灣唔使turn囉結果上面成班「大學生」就屌佢話香港個啲要turn

睇到我都1999明明自己離晒題 仲好意思問人有冇讀過大學

人哋講緊台灣 其他人就講香港明明成個po主題都係圍繞住台灣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞