唔係講笑 一件事就睇到台灣大學有幾差

816 回覆
398 Like 49 Dislike
科研都唔約,台積電
香港見自己友照屌(甚至屌得仲勁)
台灣人有保自己友既習慣
有好有唔好la
以前玩online game見親佢地打機廢
即開公開頻度用粗口屌

成日話要告我
gm都唔理班傻閪
咁廢就係廢
唔撚屌得咩
教練敢咁搞比人po 上Dcard 同ptt屌到飛起啦
綠黨不嬲就係咁嘅格
係黃絲港豬先至撐得落綠黨㗎咋
台人幾撚時鍾意保自己友
次次國外有自己人出事班撚樣一定blame the victim先
日日話自己人工低到有人罷工又個個企喺資方度
啲台狗成日屌鳩我哋打廣東話
話: 說中文!! 看不懂死港仔在說什麼啦!!

但係佢哋自己打嗰啲台語 注音 就得
佢哋打嗰啲外星文注音 我哋香港人都冇話佢哋
好撚憎啲死台狗 好撚無知
成日話咩香港好窮
台灣樓價世界第一
我們台灣有自由你香港沒有自由 這就是差距
乜乜77
真係想屌柒佢哋老母
非maths
Year 1 教linear algebra 唔係好正常咩
利伸ECON 人都係year 1先開始讀 仲有PK calculus
上面講緊台灣bachelor =香港中五喎
成日都比台狗話要告我
通常我會扮台灣人 話自己住花蓮
老子有錢 叫佢地快啲告我
等佢哋嘥時間落警署開檔案落曬口供
send曬啲報案紀錄比我 話我知我死緊
等佢哋滿懷期待咁有得告我
佢哋等多幾個月之後
佢啲警察先同佢講查到係香港ip 告唔到
之後再笑柒佢 屌多佢幾鑊
之後佢哋就會好嬲咁block咗你
是但啦,每日食垃圾食到晚年洗腎嗰個又唔係我,每年交通死三千人出個門口隨時非死即傷嗰個又唔係我,每日睇埋啲垃圾新聞令垃圾充斥住個腦嗰個又唔係我,計返入息中位數供樓供到想死嗰個又唔係我,教育制度失敗導致學歷貶值月入32K嗰個又唔係我,每年夏天停水又停電嗰個又唔係我,政治上即使有民主但係只有屎可以揀嗰個又唔係我,勞保健保就快爆煲要孭獲嗰個又唔係我
估你係打moba game

老實講打online game遇到智障都幾常見

我試過玩WT一起飛比個俄佬撞落黎再用成串俄文問候

MOBA game呢啲門檻低受眾廣既應該仲多
對於唔太打機嘅我嚟講,完全唔明點解打機可以咁激動
蔡英文沉船呀
班人廢得嚟好鐘意用金手指
但用完都係廢笑死我

有次我問攻略啦 有個台仔send個改數值嘅檔畀我

雖然好反感 但都多謝話唔使啦我再試下過唔過到先
婉拒咗一陣之後
你知唔知條kam友講咩
: 聊天室得我同佢 叫我唔好扮啦用咗都無人知類似
有病就睇醫生啦屌

講起公頻
成隻發情狗公未見過女咁嗰啲一定係台仔
而且台妹都好鐘意喺公頻/line group發姣 救命
Btw台灣人特別鐘意喺公頻玩小圈子
Btw我試過聽香港人笑大馬同越南華人廣東話唔正(佢地係懶音比較小咬字比較正個種傳統啲既廣府口音)

就知華人其實普遍都好撚狹隘,建議你打機遠離亞洲server
我家的狗也比你打得好
你出生時頭被夾?
有沒有找專門機構檢驗一下智力?

好嬲好嬲

有正常人既
不過唔多
個個打機當自己係大爺咁
我通常個下屌完就算
呢個係因為背後有政治因素,係唔差但好大程度唔係靠自己實力

醫療科技都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞