唔係講笑 一件事就睇到台灣大學有幾差

816 回覆
398 Like 49 Dislike
晨早都俾人話冷血分化block咗十世啦
唔滿意嘅再block一次
笑咩呀?

你有無得屌台妹吖?你有無得呼吸台灣民主自由嘅空氣吖?

唔該你對我喺竹科工作嘅肥閪Friend 尊重少少
佢人仲喺香港 水人哋去台灣咋
四年前嘅新聞,唔知依家點
https://news.ebc.net.tw/news/living/96724
爆乳文文價碼曝光!老司機卻發現「黑暗真相」
能大?
台仔係冇錢買turnitin,仲用咁落後嘅方法
師兄係咪唔記得落Reference List
人地台灣人文質素好過香港人好多啦
你睇台灣好多人願意花時間分析文學動漫作品
香港人?得錢同買樓
台仔係冇錢買turnitin,仲用咁落後嘅方法
你又慘d,我做野遇到既台灣人都係香港,所以佢地再賤都要跟番香港玩法
我真係想睇吓姓林條76會點
屌你學位都冇埋仲夠膽死撐
最好笑係全黨上埋失智列車
條撚樣係咪有全黨裸照呀真心
討論區嘛 舉手答問題咩 講開咩咪講咩囉 討論區都要話人DSE作文離題
吓 你有無睇過香港嘅syllabus 呢到啲degree嘢完全都唔係個皮
讀書唔敢講,但係早一排有台灣親戚去考車牌,佢真係拎晒啲家鄉特產去俾個教車師傅

咁我就好好奇咁問佢啦,如果你唔送禮咁會點?因為以我所知考車牌個考官係監理所派過嚟,你去討好駕訓班入面嗰個教練係冇用嘅

點知佢同我講,如果你唔送禮嘅話,個教練基本上係唔會點教你野,全程有得你自生自滅

我個下心諗,某國都唔會咁啦下話都仲未計如果要以事論事講個考試制度,某國考車牌嘅制度隨時更加嚴謹
屌,喺呢個國家,喺條街度你求其搵十個人有九個都精神病㗎啦
有生命教育同體育堂
但係就冇你講嗰兩個課程
有台積電 而無台灣蘋果 咪就即係證明 佢哋淨係適合做工人唔適合做上游產業囉 多謝師兄提供例子
想知外國啲名校其實使唔使過?
定人地正常唔expect學生會抄

係香港學生先夠膽抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞