唔係講笑 一件事就睇到台灣大學有幾差

816 回覆
398 Like 49 Dislike
佢應該冇讀過大學唔知
可能係做狗嗰啲
我台灣沙紙
做SA點緊香港Degree P仔做嘢
你食開屎唔使咁大聲係咪周杰倫都崇拜嘅張學友又當唔係香港歌手你班踩港撚咪咁撚賤格,為咗踩港拎mirror嚟講台灣F4當年咁紅好撚有實力?
唔夠喉
不如開個post 講
但要利申唔踩台灣
如果唔係變分化post 就會離題
你做咩咁激動
翻譯做英文放上Twitter Reddit 啦
上次班台狗話翻譯連登
睇下邊個柒d
香港人打機就剩係"哇~哇~" "好撚好玩" "屌你老母XXXXXXXX"
人地台灣人就算打機都會好詳細分析隻GAME背後創作原理同角色心理
上面成班香港垃圾仲好意思踩台灣人笑死人
文化底藴同科技知識都處於世界落後的香港人收下皮先唔該
講緊香港人?
哇靠!太屌了蛤
劉寶傑招牌moon walk
仲有董事長吳子嘉
老舍都變左台灣人 不是吧 佢係係台灣死姐
呢個時候要出金句 大家都是中國人 不用分得那麼細
照你咁嘅邏輯 你同我咪又係同一類人講緊抄文你就幾個comment 係到話人講野離題
佢直頭show埋邊個位similar
highlight埋我個名同student id
關reference list咩事
蔡英文落order要死攬林智堅明明證據確鑿都可以係台大錯見到綠營側翼講埋啲歪理
唔係話咩,喺台灣讀書咁多年,見到啲澳門人香港人個個都甩皮甩骨冇個正常㗎,全部三尖八角㗎

我自問DSE都炒到七彩,過到嚟先發覺原來自己都算係人中龍鳳

過嚟台灣讀書,有唔少人都係有少少智力障礙咁嘅款,我意思係你日常同佢溝通都feel到佢棘棘哋嗰啲,同我同家有一個讀到一半花式自殺退學返香港,然後周街問人借錢度日,有啲就講嘢表達能力非常有問題,有啲就完全唔識得睇場合做人,至於你話有自閉症、精神分裂嘅同學更加係多不勝數

喺呢啲圈子入面生活咗五年,我都覺得自己好似青山行返出嚟咁

所以奉勸各位咁睇唔開要過嚟台灣讀書嘅香港人,就算你真係要識朋友都識多啲台灣人啦,雖然佢哋可能冇乜見識,但總好過一日到黑同啲青山院友為伴
驚條撚咩,佢下屆都唔使選啦

呢啲時間撕爛個面具根本就冇損失,同埋本身個面具都爛到不堪啦
嗰兩間科大就收皮先啦,垃圾嚟

利申,我係垃圾
Turnitin咪又垃撚圾,course名又話抄,reference 又話炒,題目目錄又話炒,連自己個名都係抄

叫人用嗰個都係on9,有啲做萬年題,問definition,直譯呢類,turn到全世界90%抄
呢啲嘢只可以喺呢度講㗎咋,你出去開個新post講你就係踩台灣㗎喇,台灣=民進黨=撐香港=民主,所以你講任何有關台灣嘅負面事情就係反民主、中共同路人,明未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞