買電視機 / 換電視機 集中討論區 (103)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
想問Sony 現視個 YouTube app
係咪無快播
今日去太古Apita俾43X85K 埋尾數, confirm D coupon可以即時減埋,實比6180 ,仲有太古城送100 誠品coupon, 不過攞誠品coupon應該可以有辦法要多D ,只係唔想煩再分單分account再攞
巴打 我買新電視送wl850 但我本身已經有一個 平啲賣俾你有冇興趣
巴打 我都有興趣🙏🏻
Samsung 55QX2A 水貨 (規格同Q70A完全一樣)
價錢係咪同Q70A一樣?上星期問左Q70A $6080包一年
剛剛問左,55QX2A 仲平過Q70A $500,如果規格完全一樣,點解有2個大陸編號
QX2A平D, 詳細你自己問佢哋
QX2A係大陸京東之前獨家賣既
喺av life 買咗部A90j, 上網登記話我部機已經登記咗
成三個月保養同一千超市現金劵,有冇巴打知點搞?
電視個mon 點清潔好
咁好笑
一陣去沖先雖然仲諗緊55a80j 定x90k
stepmic師兄,想問樣重要野,我好少睇電視,不過如果睇,都係睇新聞台,平日,1-2個鐘,6日可能2-3個鐘,想問下用samsung QLED 係咪唔會有燒印呢樣野?
唔會呀,放心
可能入錯左 serial no. 啫, 應該唔會係 demo 貨掛
你個電視紙箱張 serial 貼紙有冇比人界走左 !?
QLED家用燒印機會率極低
星期六有新電視睇
恭喜巴打
你幾吋升幾吋?我42打算升55,應該都幾震撼,之後先55升65
冇呢個po應該唔會買a95k
42上65吋啦
我新入伙
0去65
冇呀,入咗好多次都係咁
影哂相諗住去Sony 客戶服務中心問吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞