買電視機 / 換電視機 集中討論區 (103)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
長時間都會開住播片
我上面覆左你了
遲啲加 間房未裝修位置唔啱擺後置住
但係現場聽5.1 demo 已經好有feel
唔該晒
應承我,後置係必須
you are welcome
東芝電視香港保養會去返Hisense網頁
Samsung 三星 32吋 The Frame LS03B TV (2022) QA32LS03BBJXZK

床頭部三星32"用左十年壞左
睇32"好像得三星有令MON
我冇試聽過呀
呢對應該易搵建議試聽下
通常如果鋪頭保出事就佢免費上嚟收機翻原廠整再俾翻我咁樣嗎?
佢有講明係水貨不過又話個涵同行貨一模一樣完全冇分別,差在保養同埋價錢。
水貨以前會送返大陸原廠維修,現在因封關做唔到

所以如果小問題盛..澤香港都有師傅識維修,如果要換零件就大陸原廠訂零件返HK更換

詳細你可以whatsapp問佢地,以佢為最準
哦明白明白
你喜歡就好,你接受到佢22800就OK
岩岩入手a80j 請問用番電視個揚聲器好 定用xt8500 soundbar好(本身有)?
非常難答

其實你自己試自己比較下咪得,耳聽為實
🤣好 到時機到再比較下
水貨送返大貨整咁都算行貨服務喇,不過運費同其他費用係咪包埋?
詳細你可以whatsapp問佢地,以佢為最準
用a95k 試暗場,買咗4kUHD 嘅權力遊戲試S8E3 雪山暗場,極度震撼!暗得嚟啲details 睇到晒,沉浸感係前所未有。

惟一挑剔嘅係可能部碟機只係中階,sony ubp x800m2,同啲頂級嘅萬幾二萬蚊藍光機比,可能光位係無咁光,有一兩幕場景有少少破損,搵次有機會去朋友度試佢部pioneer 頂級旗艦機先
再次恭喜巴打
想買revenant 黎J
東港城消費券event (-$1500) + 新場商場禮品卡(-$600)
想問下有無師兄師姐有用緊chromecast TV? 🙏
我見到都幾平 不過睇落去又好似同原本電視System好似無太大分別
你要用GOOGLE PLAY同GOOGLE服務就可以買
基本上就係一個GOOGLE TV系統, 即係SONY同緊果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞