買電視機 / 換電視機 集中討論區 (103)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
沒有, 上55X90K
你可以自己試下搵
行過豐澤全部電視都反光,有冇啲好似電腦mon咁霧面唔會反光?
50-55” 10k內
Mini LED真係唔差嘅,行貨性價比其實同SONY一向定位差無幾
Sony專門店
有邊類型廣告?
頭三排必定係amazon Prime Video, Apple TV, Google Play Movie
仲要無得自己排位

已經搵到解決辦法,你直接入settings>apps>see all apps>揀你想整走嘅apps>disable就得

唔係硬食冇得搞架
對比OLED就差
睇中左 KD-50X80K 想問下有邊間可以連埋掛牆
你有買原廠掛牆架,Sony師傅就會免費幫你掛

否則多數要加錢
如果霧面物料做呢個size通常都唔耐用,撞一下就裂,如果係霧面鋼化玻璃就會影響畫面清晰度

市面上得A80K係做咗半光面嘅鋼化玻璃而有55吋,不過就唔係你個budget以內,亦都未必係你諗嗰隻霧面
你要最貼牆全世界係得原廠活動架一款,睇下sony store有冇優惠啦
我想可以拉出黎 向左向右咁 有無咩建議
咪原廠活動架囉,佢係可以拉出嚟架,不過同時係全世界最貼牆咁解咋嘛
Oh I see thx
其實啲電視聲好唔掂咩?點解個個都加生巴

如果有小朋友女人老人家,基本上一開生巴就話嘈,冇尋會開

聽藍牙耳機算,netflix 而家都有virtual surround
如果soundbar係廢嘅唔需要買,因爲有啲電視聲靚過曬佢哋
原來都$1990
不過其實佢咩電視都掛到唔算貴,之後你每部電視都應該會係用佢
所以要問sony store有冇優惠,直接問店員好啲
好的 唔該晒
懶人伸手黨
想問下而家邊間買A90K 48”抵
唔該晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞