買電視機 / 換電視機 集中討論區 (103)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
其實都係講下啫
佢係隔離一齊睇
竟然!
但琴日去望左陣唔知點解始終都係覺得SONY望得舒服D
多謝step巴建議,或者我遲下去avlife聽聽先
個人覺得A90J係OLED電視,C2係LG電視
??你up咩撚
A90J有好多硬件同軟件嘅設計係爲咗配合OLED嘅特性,而C2冇諗好多呢方面,不過佢係維持一貫LG科技優先嘅設計方針
即刻放返出去
好深奧
唉,有咩咁深奧吖,stepmic巴打係神級,咩都識
想問下step兄 有無soundbar好介紹

琴日睇完戲 發覺LG B1 D聲都唔算好靚
諗緊不如換埋soundbar一次過成套🙏

仲有琴日先發現原來580蚊活動架連安裝
裝完先知道只可以轉50至60度
我原本諗住係90度
如果有師兄諗住買活動架係諗住可以轉90度
記得問清楚盛...澤 唔好似我咁on9
................
應該有, 問下盛...澤啦
以我所知有NB SP2
soundbar BUDGET?
取笑緊我~
我問過盛.....澤 佢話有90度嘅架 連埋安裝好似700 不過我問佢有無得退番依個架
佢話無 咁我話由佢先 之後再換
琴晚已經比我老婆話我點解唔睇清楚個架可以轉幾多度
Step兄
我預4千左右
1. 要單條定有SUBWOOFER?
2. 是否有空間加後置喇叭?
有冇人好似我咁,淨係想聽歌就買左條soundbar

淨係想聽歌應該買LSX II WIRELESS
你知唔知個oled panel 都係lg 做

咩叫lg 冇諗好oled
聽歌KEF好過所有Soundbar
果時冇咩太留意做功課,直接買左條Sony HT-X8500,一出即買,都成27xx,因為見佢有內置subwoofer
佢想講每間廠影像調教都唔同, 各自有一套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞