[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike

狄恩-勝利女神
香港公會收人
收35萬戰以上人士 補/法/弓 優先

推下先

juno😨😨😨😨

你係邊個

chunfung

狄恩-勝利女神
香港公會收人
收35萬戰以上人士 補/法/弓/盾 優先

推下先。冇乜巴打玩呢個服

我得41萬戰

你咩職 pm我

狄恩-勝利女神
香港公會收人

推下先

juno😨😨😨😨

你係邊個

chunfung

一念chunfung?
卡住登入試下開飛飛行模式再熄就入得番,iOS/Android通用,唔洗重裝或重新開機咁麻煩

最近好似真係多左人講登入問題,好彩我冇事

或者試下斷左4G /WIFI 再連過應該都得

我呢2日開始屋企wifi入唔到game.....要用4g入左game再連番wifi....唔知做乜9
利申:IP7同Ipad同樣情況

好似更新左之後就有呢個問題,巴打有冇試過用電腦玩得唔得?
唔建議重玩啦
我覺得差唔多會有第一波合服或者跨服活動

會唔會攻城戰出左先合服跨服?

岩岩先出要塞戰,邊有咁快開攻城,起碼等一個月後

你都要俾人地升下LV先架 唔係個個都升得咁快

我都希望唔好又改版,10月先出更新唔該

正常都無咁快既,話晒岩岩先更新完無耐,細更新就可能會有
卡住登入試下開飛飛行模式再熄就入得番,iOS/Android通用,唔洗重裝或重新開機咁麻煩

我用iOS熄流動數據再開唔得,最簡單快捷飛行模式

好多人都係咁? 我用an機又無呢個問題
唔建議重玩啦

玩得耐o個d其實全部都已經ready打攻城架啦
依排拍賣好似無咩買,來來去去都係果堆裝

前排8蚊稀有既後遺症,少左人打裝

呢個堅係抵 如果開多幾次呢D活動禮包就正喇

呢d限時禮包其實全部都買得過

狄恩-勝利女神
香港公會收人

推下先

juno😨😨😨😨

你係邊個

chunfung

法師啱唔啱??
ID:艾紗妮

咪玩啦,再開仲邊有人課金
唔建議重玩啦

玩得耐o個d其實全部都已經ready打攻城架啦

話時話韓版出左攻城未?韓版都未既話中文版更加遙遙無期啦
唔建議重玩啦

其實岩岩先出要塞,我諗多數人都未必想咁快出D PVP系統住,真係打得多都厭,最好出下其他野,唔駛下下打黎打去

我呢2日開始屋企wifi入唔到game.....要用4g入左game再連番wifi....唔知做乜9
利申:IP7同Ipad同樣情況

有冇試過重裝得唔得?
有無奇岩愛神既巴絲 我見到好多港盟 快d浦頭

奇岩多咩?連登冇乜見人講奇岩
唔建議重玩啦

其實岩岩先出要塞,我諗多數人都未必想咁快出D PVP系統住,真係打得多都厭,最好出下其他野,唔駛下下打黎打去

反而覺得佢出得太慢,就算唔打得都有花生食吓
依家圍內已經多花生食
有冇高手比下建議?S、R、SR邊到開始洗先會好D?

SRSRSRSRSR

SRSRSRSRSR

定你係問緊你本身身上有呢幾款裝等、升邊個好?
唔建議重玩啦

反而覺得佢出得太慢,就算唔打得都有花生食吓
依家圍內已經多花生食

10月先出班課金戰士應該走得7788

SRSRSRSRSR

SR好咩?YYYYYYYYYYYYYYY

SRSRSRSRSR

定你係問緊你本身身上有呢幾款裝等、升邊個好?

身上有呢幾款,不過裝備屬性唔是有得繼承?S先洗會唔會平D?
有冇人開定新post

狄恩-勝利女神
香港公會收人

推下先

juno😨😨😨😨

你係邊個

chunfung

法師啱唔啱??
ID:艾紗妮

你同服?搵唔到個名

咪玩啦,再開仲邊有人課金

依家個個成晒型都見少左人課,個個都係買幾個包就算
一開頭尻揀左個歐瑞美神,都冇香港人玩既

咁多個post未見過有人係呢個

我仲send email問官方轉server得唔得,佢話暫時冇哩個服務
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞