[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我個服終於世界大戰

咩玩法
狄恩太陽神
黑月契約 招收group 換左link

https://chat.whatsapp.com/EUYtgGoLQVDHat5C4hX5DA
歡迎各位 新老手

亞丁-勝利女神
香港巴絲打
強勢招生

[/orange]

由於呢排好多巴打覺得未開血盟戰/攻城戰、冇曬靈魂彈、自動做任好悶、強化失敗、抽唔到裝等等既因素而棄game離我地而去

咁要保住咁多位巴絲打既地位 一定要招收各位戰神巴絲

所以如果你係亞丁-勝利女神又想同我地一齊玩既話
就請係line到加rexnkt
留底角色名之後申請入盟 我好快會加你

香港巴絲打大家等緊你
[/quote]
冇line係到留名入唔入得
唔算勁
依家差唔多4件防具都R30
想問下應該升晒上SR30定就咁R30先搏A+A出稀有好?

我就全1lv R 再合稀有
可能我補師 所以夠玩
你投資30 r已經成本太高
仲上埋sr 太貴了
利申:0課

其實睇你課唔課同玩到幾耐
稀有你要超越同特性強化係要用返同一件裝
你諗下小課有冇可能升爆再進ur
反而白裝容易好多

可能我補師 所以夠玩
仲上埋sr 太貴了

反而白裝容易好多

我冇課
咁其實係咪至少全套防裝R30先諗稀有?
武器用緊SR稀有 同埋有另一件S稀有武可以超越
有冇巴打可以係8591代賣AC?
想搵代放

我都想 好撚悶玩到

開頭多人就爽,課左成1000蚊,得個稀有頭
垃圾game

32萬戰 有冇巴打拎走佢?

150 同你收左佢
岩既可以傾下

可惜賣左~

另外收返一個 銀月/劍刃舞者
但一定要古魯丁-愛神
如果任何巴打有歡迎PM我

可能我補師 所以夠玩
仲上埋sr 太貴了

反而白裝容易好多

我冇課
咁其實係咪至少全套防裝R30先諗稀有?
武器用緊SR稀有 同埋有另一件S稀有武可以超越

升到r30再搞稀有
出左稀有既部位就拎去r+r博一博

亞丁-勝利女神
香港巴絲打
強勢招生

由於呢排好多巴打覺得未開血盟戰/攻城戰、冇曬靈魂彈、自動做任好悶、強化失敗、抽唔到裝等等既因素而棄game離我地而去

香港巴絲打大家等緊你

唔算勁

黎啦黎啦 申請啦
我個服終於世界大戰

咩ser

歐瑞 勝利女神
有冇人係玩亞丁太陽神?
有沒 亞丁- 冥王 玩家?

亞丁-勝利女神
香港巴絲打
強勢招生

香港巴絲打大家等緊你

唔算勁

黎啦黎啦 申請啦

已申
game名:Helena

可能我補師 所以夠玩
仲上埋sr 太貴了

但成套R1既話升到咁上下唔夠d怪打
依家升到60幾

黑小刀 白sr武 4件防裝R 1lv 都上到100
D裝洗吸血真係一個享受

前期打野賣藍鑽 買成長 後期大把紅鑽揸手

有咩裝可以吸血

可能我補師 所以夠玩
仲上埋sr 太貴了

但成套R1既話升到咁上下唔夠d怪打
依家升到60幾

黑小刀 白sr武 4件防裝R 1lv 都上到100
D裝洗吸血真係一個享受

前期打野賣藍鑽 買成長 後期大把紅鑽揸手

有咩裝可以吸血

武 頭盔 全部飾物
想問r稀有再合r稀有會唔會變白裝

有機會,留2個sr升特性

只有進階100% 稀有 進 稀有

屌 兩舊都係r稀有甲

屌 兩舊都係r稀有甲

留黎超越呀
有無 亞丁 美神 既血盟收人

洗到唔錯屬性
收亞丁 - 勝利女神
有稀有武既 屠殺 / 大地行者 ACC
100lv以下
Sr稀有武 係咪可以用同名既s稀有武超越?
Sr稀有武 係咪可以用同名既s稀有武超越?

要2把都sr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞