[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
【情報】天堂二革命 - 螞蟻洞窟地下一樓寶藏地點(轉貼)

https://www.youtube.com/watch?v=MKVfRZMFu54

有些人應該都在找寶藏地點 卻找不到
這一個是 螞蟻洞窟地下一樓的寶藏地點

妖,原來o係呢度呀
問題時間
大家不如分享一下衝裝時試過既最好成績
我最好一次係將裝備4件+飾品5件全部由+4點到+8,TOTAL爆左15次

武器+14開始上到+22都未爆過
btw 唔係連點 隔一排先點1次 全白武

衝裝有時真係好講運 不過有樣野係真嘅 連爆個時千祈唔好再繼續

停唔到手啦,越爆越想繼續
我覺得夜神就最慢
但用bs又好疾,但係入到game好順

入到game順就OK啦

巴打可以上網search下,有個功能o係bios入面開左會順d

整bios有D麻煩 我自己覺得BS都OK順 費事整咁多

其實唔麻煩丫,好簡單架咋

狄恩-勝利女神
香港公會收人
收35萬戰以上人士 補/法/弓 優先

撐你呀巴打,香港人互撐

巴打又係同ser?
問題時間
我最好一次係將裝備4件+飾品5件全部由+4點到+8,TOTAL爆左15次

衝裝有時真係好講運 不過有樣野係真嘅 連爆個時千祈唔好再繼續

有時有運就要上
我都係14上22 但係用祝武

亞丁 勝利女神 休閒得黎鐘意打交嘅血盟

內有line 群 discord 吹水 (仲要有絲打

岩岩仲要打贏要塞 不過面臨人手短缺問題

有三十五萬戰力以上嘅巴絲打 有意可以add 我line fatturtle369 或1:1 肥龜龜

玩坦玩到悶,都有d想收隻法師轉去你度玩下

坦都可以入黎呀 我地都缺坦
亞丁勝女 有冇盟派到隕石?
可幫打宣戰/要塞
53萬戰白小刀
可幫打宣戰/要塞
53萬戰白小刀

巴打你咩名? 加住好友先
【心得】傭兵的小小心得。

主動技能:怒雷與大滅絕,我還在猶豫,所以都還沒點高,但長久來看,我都會點滿怒雷先滿,再點大滅絕,畢竟我掛的時間很長,我想怒雷未來怪物血量高, 是能發揮更高作用的。

平常練功:

1:強力攻擊(不點)
2:疾襲衝擊(目前點3)
3:怒雷(目前點6)

只帶這3招,吸血目前1.6%
清怪效率可接受,紅,藍皆一天不超過100瓶。

PVP:

1:怒雷(必帶,群暈)
2:疾襲衝擊(個人必帶,可推進,擊倒)
3:判決(扇形擊倒)

PVP沒帶大滅絕,因為她的優勢在於多打3人,
所以PVP沒有為了那3.XX的攻速去使用。

團戰(盟戰,要塞戰)

1.怒雷(不多說,神技,範圍暈+大滅絕,暈6隻起跳)

2.疾襲衝擊(推進,擊倒)

3.大滅絕(BUFF個人及隊友,暈整片跟倒整片)

被動技能:
全都點滿,除了裝甲沒點滿,因為我點到16,實在看不出他的效果,所以暫緩。

這招復仇,是比較多人在疑慮的,但我還是點滿,因為發動機率不低,以傭兵的被動技能CP來看,我個人對於+6XX物攻,還是可以接受的。

槍精通,我點滿,因為我不考慮拿雙刀,至於很多分析,我就不贅述槍與雙刀的好壞,就看個人,我喜歡槍,整隻發光感覺看了心情好。

HOT時間:
全都單刷,沒組隊過幾次,
血盟BUFF吃滿,開靈魂彈5000顆。
單刷120怪,30分鐘HOT TIME
星石280~320,搜魂石50~60不等。
帶的技能跟團戰帶的一樣,有拉怪。
紅藍水喝不超過50瓶。
問題時間

有時有運就要上

14升22強運,我升幾級就GG了

https://www.youtube.com/watch?v=MKVfRZMFu54

妖,原來o係呢度呀

我都搵左好耐先搵到
我覺得夜神就最慢
但用bs又好疾,但係入到game好順

入到game順就OK啦

巴打可以上網search下,有個功能o係bios入面開左會順d

整bios有D麻煩 我自己覺得BS都OK順 費事整咁多

其實唔麻煩丫,好簡單架咋

得閒去搵下,我係入到GAME就算了
星期日反而隻game靜d wor
其實用電腦玩好feel好多,開靚d畫面黎玩
問題時間

有時有運就要上

咁西利,搞左成個月都上唔到20,祝晒都唔得,但見人又會連上
問題時間

有時有運就要上

有時真係睇運
我上25果轉係
21=>白卷22=>祝23=>祝25 連禁冇失敗
但都有fd用左7千 失智亂點10=》18=》10 依家18
問題時間

用咩方法強化
【心得】傭兵的小小心得。

主動技能:怒雷與大滅絕,我還在猶豫,所以都還沒點高,但長久來看,我都會點滿怒雷先滿,再點大滅絕,畢竟我掛的時間很長,我想怒雷未來怪物血量高, 是能發揮更高作用的。

平常練功:

1:強力攻擊(不點)
2:疾襲衝擊(目前點3)
3:怒雷(目前點6)

只帶這3招,吸血目前1.6%
清怪效率可接受,紅,藍皆一天不超過100瓶。

PVP:

1:怒雷(必帶,群暈)
2:疾襲衝擊(個人必帶,可推進,擊倒)
3:判決(扇形擊倒)

PVP沒帶大滅絕,因為她的優勢在於多打3人,
所以PVP沒有為了那3.XX的攻速去使用。

團戰(盟戰,要塞戰)

1.怒雷(不多說,神技,範圍暈+大滅絕,暈6隻起跳)

2.疾襲衝擊(推進,擊倒)

3.大滅絕(BUFF個人及隊友,暈整片跟倒整片)

被動技能:
全都點滿,除了裝甲沒點滿,因為我點到16,實在看不出他的效果,所以暫緩。

這招復仇,是比較多人在疑慮的,但我還是點滿,因為發動機率不低,以傭兵的被動技能CP來看,我個人對於+6XX物攻,還是可以接受的。

槍精通,我點滿,因為我不考慮拿雙刀,至於很多分析,我就不贅述槍與雙刀的好壞,就看個人,我喜歡槍,整隻發光感覺看了心情好。

HOT時間:
全都單刷,沒組隊過幾次,
血盟BUFF吃滿,開靈魂彈5000顆。
單刷120怪,30分鐘HOT TIME
星石280~320,搜魂石50~60不等。
帶的技能跟團戰帶的一樣,有拉怪。
紅藍水喝不超過50瓶。

有無人類小刀心得?
可幫打宣戰/要塞
53萬戰白小刀

巴打你咩名? 加住好友先

超純萬事發
請教下各位巴打,暗精賊應該用咩搜魂石好?

都係果D架啦,攻擊、爆擊、爆傷

有時有運就要上

有時真係睇運
我上25果轉係
21=>白卷22=>祝23=>祝25 連禁冇失敗
但都有fd用左7千 失智亂點10=》18=》10 依家18

黑起上黎點幾多都冇用,升完又跌返刺激過過山車

More pls
Server:亞丁-太陽神

主盟名稱:大軒帝國
分盟名稱:大牛屎帝國

本盟宗旨:
誓死效忠 大軒帝國
唔好小器 開心玩遊戲

主盟徵收:
-Lv100以上長期上線,補師更佳
-每日捐滿血證血精
-熱愛打交

分盟徵收:
Lv60以上,可入line group傾計
*高戰高等級會優先調往主盟

另徵同盟,互相幫殺開爐傾偈

日常活動:
採花場瘋狂殺人, 得閒就開戰
血副每晚三次

我哋向心力極強,非辦公時間吹雞一定總有人嚟幫拖
另外遊戲內容方面,有問未必答,唔問更加唔答
**每晚都有Line call傾住計玩,有男性女性中性無人性任君選擇,但請切勿過份騷擾女黨員

有意請Line:chfung0417

採花場殺人最憎
玩左咁耐,你地仲有冇壓等既習慣?

一直冇壓,感覺冇乜用
問題時間

有時有運就要上

符撚碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞