[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
50鑽洗2條屬 vs 100鑽洗3條屬?

一係中一係唔中
所以我就洗2屬 反正有排都上唔到SR
我想問我頭身手腳都R了 我應該係時候博稀有啦
但我武器都係R 咁我沖唔沖上SR先?定照博稀有
利申:0課6x Lv白長老 同埋全部R/S裝都1LV
唔該大家

咁既環境建議你升左SR先啦,無謂嘥資源博

咁我應該用進階石上sr 好過r食r?

石進可以省多好多錢

用進階石 會抵好多 R食R其實都貴

聽講最底吊係A裝合
其實係咪好多人退左?
台灣果邊好似都流失得好勁

你睇下fb 一個post 有幾多留言同巴哈人氣就知跟本啲人係屌住玩又唔走

天堂不嬲台灣人氣好撚高
係講緊同RO差唔多lv

香港d人入曬gp先無人講姐

係 通常都係GP到講

睇你咩SER,我玩奇岩太陽好多香港人都仲玩緊

一係中一係唔中
唔該大家

我隻r戒洗左4-5次出到吸血好似又幾抵

魏覺得有吸血已經好好 起碼可以長掛 慳紅水

窮撚like us
合上SR後應該升上30lv先定開始試藍裝
上30lv應該都要一頭半個月

搏藍裝比較化算 除非真係唔夠力打怪

一係中一係唔中
唔該大家

我隻r戒洗左4-5次出到吸血好似又幾抵

我多數R裝洗一條自己岩用
上到sr再睇下有冇必要洗
不過白底sr防具真係唔建議洗 遲早換
另外,大家會點處理D多餘既R裝?
我原本用緊R甲
不過琴日-6一抽中SR甲
咁依家多左件R甲,該應點搞?
留黎儲多件合SR再玩進階定點好?

有錢=合成
冇錢=進階
有咩用咩
合到稀有 但無進階石再進
同fd花區狂p人 打到都唔知打左咩人
今日即刻俾四個盟敵左
其實迴避左會點? 打贏左會有獎?
今日即刻俾四個盟敵左

除左柒應該無野既 鳩估
今日即刻俾四個盟敵左

仲乜要避開拖開正你果範啦

已正成一半

已正成一半

成功一半
放ac 有意tg pm
id @Piiigbbmanbbman
其實係咪好多人退左?

你睇下fb 一個post 有幾多留言同巴哈人氣就知跟本啲人係屌住玩又唔走

天堂不嬲台灣人氣好撚高
係講緊同RO差唔多lv

個大group其實都無咩人講野
今日即刻俾四個盟敵左

仲乜要避開拖開正你果範啦

我地無賴黎 同埋人唔多 幾丁友
只可以濕鳩打遊擊 打完就走
專做無恥野
收亞丁愛神 SR藍武 坦職AC 有意PM/ telegram : @louisbb123
其實係咪好多人退左?

天堂不嬲台灣人氣好撚高
係講緊同RO差唔多lv

個大group其實都無咩人講野

d人入曬血盟先無人講野姐
入晒血盟都係入面講 依到少人左
血盟其實都好小圈
依家玩係咪無左1700鑽了?
岩岩新玩
係咪無得十抽
岩岩新玩
係咪無得十抽

岩岩check 到
龍之谷 愛神仲有
80級戰馬果個名譽階級成說十級點達成架?
岩岩新玩
係咪無得十抽

岩岩check 到
龍之谷 愛神仲有

姐係唔洗諗住新加入舊ser啦..同唔到班fd玩
80級戰馬果個名譽階級成說十級點達成架?

打pvp
岩岩新玩
係咪無得十抽

岩岩check 到
龍之谷 愛神仲有

姐係唔洗諗住新加入舊ser啦..同唔到班fd玩

冇10連都可以開局嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞