[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
好憎啲得幾個高lv嘅人嘅血盟

我個盟都唔少高lv人,有7個過lv100,我都lv104了,但係比個得5條友嘅血盟挑,佢地平均lv110,玩遊擊跟本無得打,佢剩係搵我地啲低lv人殺,但係佢地隻抽其實好廢

咩盟?淨係恰低lv咁冇品
D字母你地有冇賣哂佢
D字母你地有冇賣哂佢

差一個2字 打咩會跌?
D字母你地有冇賣哂佢

換完賣哂
Ser: 亞丁-勝女
香港連登 ! 上線喇!
招收各位長玩既巴絲打!
定期星期一晚9:30打盟副3次!
有興趣既巴打請係game 內搵我
Game ID:尋月

幾多級盟

補.更正
Ser: 亞丁-勝女
8級血盟:香港連登 ! 上線喇!
招收各位長玩既巴絲打!
定期星期一晚9:30打盟副3次!
有興趣既巴打請係game 內搵我
Game ID:尋月

我個盟都唔少高lv人,有7個過lv100,我都lv104了,但係比個得5條友嘅血盟挑,佢地平均lv110,玩遊擊跟本無得打,佢剩係搵我地啲低lv人殺,但係佢地隻抽其實好廢

有d仆街盟會搵低lv人殺
贏人幾個頭然後退淨盟主一個
個盟主又會特登淨係on幾個鐘
台狗唔夠人打就咁玩

台狗唔夠人打就咁玩

我地都係咁打台仔
不過就無咁仆街 退剩盟主 只係不停打遊擊 打鳩對面d低lv

台狗唔夠人打就咁玩

我地都係咁打台仔

兵不厭詐 講經咩 叫d盟友練快d 全盟都勁 佢咩都打你唔入啦
岩岩免費抽抽中

但我本身已經有一把 新抽果把係咪已經冇用?

升特性

超越呀 唔係特性
食完把武會由lv30 變到可以強到32
岩岩免費抽抽中

但我本身已經有一把 新抽果把係咪已經冇用?

升特性

超越呀 唔係特性
食完把武會由lv30 變到可以強到32

洗5洗2把都SR

台狗唔夠人打就咁玩

我地都係咁打台仔

兵不厭詐 講經咩 叫d盟友練快d 全盟都勁 佢咩都打你唔入啦

比台仔開戰,狂殺我個盟啲低lv,之後開分盟放晒低lv入去,再狂殺佢掛網升lv嘅人,佢啲會員仲話我做咩殺佢哋

台仔最煩係真心膠,要玩農場遊戲做咩開戰,做咩唔玩單機game
岩岩50LV左
我想問戰熊召喚石點有?
把武洗到 物攻暴擊吸血 要收貨啦

但係我玩主教
岩岩50LV左
我想問戰熊召喚石點有?

遲d解主線任 有副本任做拎石
岩岩50LV左
我想問戰熊召喚石點有?

解任務,過完就有

台狗唔夠人打就咁玩

我地都係咁打台仔

比台仔開戰,狂殺我個盟啲低lv,之後開分盟放晒低lv入去,再狂殺佢掛網升lv嘅人,佢啲會員仲話我做咩殺佢哋

台仔最煩係真心膠,要玩農場遊戲做咩開戰,做咩唔玩單機game

台仔不嬲on9 出名,玩其他外國online game都係最乞人憎蝗,第2就到台狗
公會宣戰 贏輸有咩獎勵?

聽巴打講贏左好似有Buff

有咩buff

加能力嘅BUFF? 呢個真係唔多清楚

赢左乜柒都冇
輸左減名聲
岩岩50LV左
我想問戰熊召喚石點有?

解任務,過完就有

即係50lv陣彈出黎果個任?
我做完 之後送左d野比我
我好似組合晒 之後粒野唔見左
岩岩50LV左
我想問戰熊召喚石點有?

解任務,過完就有

原來28日可以簡飾物 咁我終於齊哂裝啦
岩岩50LV左
我想問戰熊召喚石點有?

解任務,過完就有

打召喚石副本躍
個盟比人宣戰
亞丁勝利女神 求強力打手加入

宣完戰之後係點

冇咩野 地圖會見到紅點 可以任打敵盟唔會有殺戮值
其實唔玩宣戰呢隻GAME已經冇野玩 而家好多人都120封頂冇野做
玩多半個月唔更就棄驚

好似就黎改版

係就好啦 希望有新等級之餘 可以多D玩法啦

開LV上限應該冇咁快

唔係掛咁撚沙pop真係唔開唔驚班課主走佬咩
韓版有冇試過合服? 亞丁海神好似比較少人

佢韓版好似有個跨服PVP 活動
如果台版都有,咁就算唔合服都OK
個地圖少人爭核心

其實隻隻手遊都後面都會出跨服
希望佢唔LAG啦

用電腦玩應該唔LAG

咁就仆街了佢明明係手機game
熜特效應該解決到掛
始終開頭比佢吸引都係大型戰爭feel
我地個盟打緊兩個敵盟
因為我地人少對面難殺我地
兩邊我地都head緊
撐多日就贏

我反而想知贏左盟主會有咩
韓版有冇試過合服? 亞丁海神好似比較少人

佢韓版好似有個跨服PVP 活動
如果台版都有,咁就算唔合服都OK
個地圖少人爭核心

其實隻隻手遊都後面都會出跨服
希望佢唔LAG啦

用電腦玩應該唔LAG

咁就仆街了佢明明係手機game
熜特效應該解決到掛
始終開頭比佢吸引都係大型戰爭feel

其實合服都係因為少人先咁做,所以合完都唔方Lag得去邊啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞