[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有無巴打試過同盟突然無咗

同唔都盟就試過 聽盟主講

有個同盟咗兩日就無咗
借位賣AC.

狄恩太陽神 - 傭兵 50萬戰 全身稀有, 稀槍+23. 整體+13 BUFF. 食左殞石,完美,治療13頁未食. 競技最高位第10(平時50內). 所有應有稱號都有. 核心已刷極多,祝武都有6張未點. 有意PM
iOS 想係電腦玩應該點做

綁定左唔可以用模擬器登入咩? 未試過
稀有防具8蚊,快買

嘩 正喎!

上網睇好似only for android

綁facebook
稀有防具8蚊,快買

嘩 正喎!

係咪當做賠償之前每日副本
但收番你8蚊
巴打除左nox同逍遙安桌
仲有乜穩定性高既模擬器
我掛機永遠得4,5個鐘貨仔

我之前都係咁
逍遙應該最穩, nox畫面靚d但2個鐘就GG

逍遙之前都彈app
之後我係臨瞓前reboot一次部機先掛, 星期6/日keep住掛10個鐘以上都OK

我都係訓前reboot,而且所有配置較到最低
都係唔得

bs3最穩定 比起NOx 夜神
改版之後每日獎勵預告
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=30843&snA=9436&tnum=25

比各位仲有玩同未回歸既巴打睇下
仲有乜穩定性高既模擬器

我之前都係咁

逍遙之前都彈app
之後我係臨瞓前reboot一次部機先掛, 星期6/日keep住掛10個鐘以上都OK

都係唔得

但係bs係咪最食ram? 夜神好似無咁大食
稀有防具8蚊,快買

嘩 正喎!

但收番你8蚊

係都唔奇,官方難得做到野

上網睇好似only for android

綁定fb登入就可以
借位賣AC.

狄恩太陽神 - 傭兵 50萬戰 全身稀有, 稀槍+23. 整體+13 BUFF. 食左殞石,完美,治療13頁未食. 競技最高位第10(平時50內). 所有應有稱號都有. 核心已刷極多,祝武都有6張未點. 有意PM

50萬諗住賣幾多錢
咁邊隻模擬器最好用
稀有防具8蚊,快買

嘩 正喎!

老老實實 呢D活動禮包應該出多D啦
仲有乜穩定性高既模擬器

我之前都係咁

逍遙之前都彈app

都係唔得

我覺得夜神食RAM多D喎 用夜神玩一陣 成部機都慢左
咁邊隻模擬器最好用

我自己覺得BS 會好D咯
有無巴打可以分享下打卷心得

有心得既咩?我都係掛機鳩打
咁邊隻模擬器最好用

夜神同BS都有用過,兩者感覺差唔多
仲有乜穩定性高既模擬器

我之前都係咁

逍遙之前都彈app

都係唔得

我覺得夜神食RAM多D喎 用夜神玩一陣 成部機都慢左

如果要多開夜神應該方便D
稀有防具8蚊,快買

嘩 正喎!

但收番你8蚊

點都好,8蚊雞拎到稀有係抵既
有無巴打試過同盟突然無咗

同唔都盟就試過 聽盟主講

有個同盟咗兩日就無咗

冇左係咩意思 對方單方面解除左定Bug
咁邊隻模擬器最好用

夜神同BS都有用過,兩者感覺差唔多

我用夜神好撚慢
咁bs3再同逍遙比
又邊個穩定d
我只求掛到通頂(起碼8個鐘)
Nox一定最廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞