[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike

人多始終係比較有利,有個補都差好遠啦

咁我真係覺得自己揀岩盟-.-個盟有一半都係中課,對全大課都仲有得打

有呢D盟就真係正 戰力低 人地都唔SO你

打撚完表情未?
btw 好想過檔,入左盟2個月
戰力頭3,1張隕石都無派過
箱又要貢獻頭5先順住54321個咁派

派野不嬲跟貢獻 關戰力咩事

講得岩 戰力高唔代表對個盟有貢獻

個個星期起碼2500up

咁跟頭5派有咩問題

貢獻多拎多d好正常姐

最慘係個D唔跟貢獻派獎 派圍內自己友

打撚完表情未?

咁跟頭5派有咩問題

貢獻多拎多d好正常姐

最慘係個D唔跟貢獻派獎 派圍內自己友

我玩game就入開香港盟,唔多預到呢D情況,起碼大家易溝通,又唔會有種族主義,分裝都係睇出席率同貢獻
合左件可交易既s擎天柱手套
交易價好似4000藍鑽到
有冇辦法賣俾人要真錢?

呢D好難喎 除非係賣成個AC

無知一問,S手套可以賣到4000鑽咁多咩

未更新前的確有呢個價
但更新完多左個抽獎 稀有裝多番好多
個價會慢慢跌
但我個ser 最平既S稀有都仲係要4000

更新完仲貴左 因為上限高左

點解更新完稀有裝多番 仲要貴左

其實對非課/少課既人應該只有好既影響?呢類人都唔會點係拍賣買野,但賣野就可以高價D
有無亞丁天神玩家想入盟打台狗? 我盟呢家一打三中

一打三定比三個盟圍揼先

一打三定比三個盟圍揼先

Any肥,唔同ser幫你唔到,good luck

人多始終係比較有利,有個補都差好遠啦

咁我真係覺得自己揀岩盟-.-個盟有一半都係中課,對全大課都仲有得打

打撚完表情未?

咁高貢獻都冇野拎?定係有人仲高過你

打撚完表情未?

2500唔算高啦
hea hea地2500左右好開心架啦 大家去左幾場要塞玩

唔係天神,幫唔到你 乜事搞到要一打三

一打三....貴盟一定對自己實力好有信心

一打三 咪得罪幾村人 咁緊要
有無巴打可以分享下打卷心得

打撚完表情未?

2500唔算高啦

正常依家都4000up la
錢血證捐爆實有
有無巴打可以分享下打卷心得

單刷 +/-4lv怪 不過前題你要夠高吸血 輸出如果唔係 只會一直飲紅水 咁就組隊掛啦
合左件可交易既s擎天柱手套
交易價好似4000藍鑽到
有冇辦法賣俾人要真錢?

呢D好難喎 除非係賣成個AC

無知一問,S手套可以賣到4000鑽咁多咩

未更新前的確有呢個價
但更新完多左個抽獎 稀有裝多番好多
個價會慢慢跌
但我個ser 最平既S稀有都仲係要4000

仲咁貴? 巴打邊個ser?

亞丁 勝利
巴打除左nox同逍遙安桌
仲有乜穩定性高既模擬器
我掛機永遠得4,5個鐘貨仔
稀有防具8蚊,快買

家陣單機緊
師兄 邊個盟 收唔收人
稀有防具8蚊,快買

正呀
有無巴玩奇岩太陽神?

我本身個盟散散地,想搵個香港人同聲同氣既盟
仲有乜穩定性高既模擬器

我之前都係咁
逍遙應該最穩, nox畫面靚d但2個鐘就GG

逍遙之前都彈app
之後我係臨瞓前reboot一次部機先掛, 星期6/日keep住掛10個鐘以上都OK
仲有乜穩定性高既模擬器

我之前都係咁
逍遙應該最穩, nox畫面靚d但2個鐘就GG

逍遙之前都彈app
之後我係臨瞓前reboot一次部機先掛, 星期6/日keep住掛10個鐘以上都OK

我都係訓前reboot,而且所有配置較到最低
都係唔得
有無巴打試過同盟突然無咗
有無巴打試過同盟突然無咗

同唔都盟就試過 聽盟主講
亞丁勝利女神嘅巴打,我再申請多次同盟,一齊開爐吧
稀有防具8蚊,快買

正呀

仲有得自己選裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞