[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
借位賣AC.

狄恩太陽神 - 傭兵 51萬戰 全身稀有, 稀槍+23. 整體+13 BUFF. 食左殞石,完美,治療13頁未食. 競技最高位第10(平時50內). 所有應有稱號都有. 核心已刷極多,祝武都有6張未點.
Line is: ernest04041985 傾,

大平賣
樓上賣ac去fb交易區賣啦
亞丁 勝利女神 LV16 血盟 招一個人

戰力30萬以上(最好係坦/補) 常上線捐獻 好戰(吹雞會幫手)

有LINE 群 有DISCORD一齊吹水(仲有女女)

有意LINE ADD fatturtle369 或者GAME入面1:1 肥龜龜

有無巴打可以分享下打卷心得

單刷 +/-4lv怪 不過前題你要夠高吸血 輸出如果唔係 只會一直飲紅水 咁就組隊掛啦

武防飾卷呢

都係一樣 自問清怪快 夠吸血 唔洗飲紅水就單掛

唔係就組隊

組隊只有核心一定要 其餘睇個人

有心得既咩?我都係掛機鳩打

強化卷打野外d稀有王
今朝5點左右掛到依家出左20張

你set 0m?

set 0m好似好晒

掛幾多M 我覺得都係要睇返地點密唔密集

同問,係掛幾多M架

強化卷打野外d稀有王

咁撚堅,乜依家咁易出既咩

我諗都係睇彩數嘅 有時試過掛成晚得幾張

可能我打得慢,一日有5-7張已經好好

唔知是咪我老網絡問題,獲獲掛機掛到一半都斷線,真係灰灰地

你用WiFi定4G?之前有聽過中移動成日斷

中移動同天堂互相排斥
夜神真係唔掂 打果3分鐘貨仔要塞都頂唔順 卡到出唔到技

夜神我自己覺得好食RAM 除非你部機有返咁上下

我用HP620都順既,我覺得問題係隻硬碟

夜神好似無bs咁食喇喎已經
依家d人沖咁快,幾個180 救命,大左版咁熱血咩

多左好多人回歸啦
試過打過都無人守 打左唔夠2分鐘完左

最誇張見過1分鐘收皮,好慘
亞丁 海神 血盟收人 一齊玩

巴打收人有冇限制呀

Game 入面 密我 Bryankit

單刷 +/-4lv怪 不過前題你要夠高吸血 輸出如果唔係 只會一直飲紅水 咁就組隊掛啦

武防飾卷呢

都係一樣 自問清怪快 夠吸血 唔洗飲紅水就單掛

唔係就組隊

組隊只有核心一定要 其餘睇個人

由山峰開始打野外大佬好易出卷…重點係要獨霸…我所有卷都超過100張…我通常係會打下一關嘅大佬…即係我主線打緊自治區我會過去打海岸o既大佬
試過打過都無人守 打左唔夠2分鐘完左

最誇張見過1分鐘收皮,好慘

好似最快記錄係幾廿秒... 超強
依家d人沖咁快,幾個180 救命,大左版咁熱血咩

多左好多人回歸啦

有要塞戰真係多左人,拍賣D裝都貴左

強化卷打野外d稀有王

你set 0m?

set 0m好似好晒

打指定怪較0M最好

0M係升慢D 但要打指定怪就要咁SET
岩岩抽到稀有雙刀但我職係席琳騎士
佔領要塞真係提高左核心掛機效率
要塞除左本身個常駐BUFF之外(每張圖地都唔同)
最正就係血盟成員進入該地圖可以獲得核心掉落率提高+50%
不過同盟、組隊都無共享架

強化卷打野外d稀有王

中移動同天堂互相排斥

中移動算啦 睇下不如轉台

可能呢D係整定 抽到稀有算好架啦
要塞戰GAME PLAY

係網上找到個要塞戰影片,可以比各位參考下

https://www.youtube.com/watch?v=NFRSCk9blcg

另外有段講解打法的影片:
https://www.youtube.com/watch?v=YhpJjUU5DSM

都冇人守城既

投左標唔去咁撚硬膠

即係送個城俾人 ?? 呢個係咩玩法嚟

強化卷打野外d稀有王

你set 0m?

set 0m好似好晒

打指定怪較0M最好

自己好少掛0M 通常都係10M多 0M 隻怪出生有D慢

強化卷打野外d稀有王

你set 0m?

set 0m好似好晒

打指定怪較0M最好

自己好少掛0M 通常都係10M多 0M 隻怪出生有D慢

我都set 30

可能呢D係整定 抽到稀有算好架啦

抽到就認命啦~~~

強化卷打野外d稀有王

中移動同天堂互相排斥

csl玩天堂算唔算最順

強化卷打野外d稀有王

中移動同天堂互相排斥

csl玩天堂算唔算最順

正常都唔會用手機玩

中移動同天堂互相排斥

csl玩天堂算唔算最順

正常都唔會用手機玩

出街時點都會用掛,咩住部電腦出街咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞