[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
我個人勁
但狂咒隻職廢

我都係狂咒,pvp 好弱
但有愛就練
【心得】傭兵的小小心得。

主動技能:怒雷與大滅絕,我還在猶豫,所以都還沒點高,但長久來看,我都會點滿怒雷先滿,再點大滅絕,畢竟我掛的時間很長,我想怒雷未來怪物血量高, 是能發揮更高作用的。

平常練功:

1:強力攻擊(不點)
2:疾襲衝擊(目前點3)
3:怒雷(目前點6)

只帶這3招,吸血目前1.6%
清怪效率可接受,紅,藍皆一天不超過100瓶。

PVP:

1:怒雷(必帶,群暈)
2:疾襲衝擊(個人必帶,可推進,擊倒)
3:判決(扇形擊倒)

PVP沒帶大滅絕,因為她的優勢在於多打3人,
所以PVP沒有為了那3.XX的攻速去使用。

團戰(盟戰,要塞戰)

1.怒雷(不多說,神技,範圍暈+大滅絕,暈6隻起跳)

2.疾襲衝擊(推進,擊倒)

3.大滅絕(BUFF個人及隊友,暈整片跟倒整片)

被動技能:
全都點滿,除了裝甲沒點滿,因為我點到16,實在看不出他的效果,所以暫緩。

這招復仇,是比較多人在疑慮的,但我還是點滿,因為發動機率不低,以傭兵的被動技能CP來看,我個人對於+6XX物攻,還是可以接受的。

槍精通,我點滿,因為我不考慮拿雙刀,至於很多分析,我就不贅述槍與雙刀的好壞,就看個人,我喜歡槍,整隻發光感覺看了心情好。

HOT時間:
全都單刷,沒組隊過幾次,
血盟BUFF吃滿,開靈魂彈5000顆。
單刷120怪,30分鐘HOT TIME
星石280~320,搜魂石50~60不等。
帶的技能跟團戰帶的一樣,有拉怪。
紅藍水喝不超過50瓶。

有無人類小刀心得?

又借個位賣ACC

古魯丁 愛神
132Lv 黑小刀 44萬戰力
全身SR稀有
7000多紅鑽
200萬金
非常有潛力ACC

可惜唔同ser , 唔係同你買左佢!

唔值得買bor, 之後仲要課好多, 唔係既冇可能升到40lv

就算帳號真係有價有市,我覺得本身買帳就唔值,隻game唔係自己一手一腳玩起根本冇feel

有人覺得值咪得 又冇人叫你買

多謝咁多位巴打支持
朋友打算放$1900 HKD
現減價到1700
如果有興趣可以 TG我 https://t.me/Ken_Arai
8個10連
得一件白底R

竟然抽裝
玩左咁耐,你地仲有冇壓等既習慣?

一直冇壓,感覺冇乜用

盡量打同等級核心先,廢事越高lv越難跌
星期日反而隻game靜d wor
其實用電腦玩好feel好多,開靚d畫面黎玩

星期日個個出街實人少,我都係用模擬器玩,手機玩太食電
玩左咁耐,你地仲有冇壓等既習慣?

一直冇壓,感覺冇乜用

盡量打同等級核心先,廢事越高lv越難跌

核心掉落唔受等級影響架wo
問題時間
大家不如分享一下衝裝時試過既最好成績
我最好一次係將裝備4件+飾品5件全部由+4點到+8,TOTAL爆左15次

武器+14開始上到+22都未爆過
btw 唔係連點 隔一排先點1次 全白武

衝裝有時真係好講運 不過有樣野係真嘅 連爆個時千祈唔好再繼續

停唔到手啦,越爆越想繼續

有時有運就要上
我都係14上22 但係用祝武

符撚碌

強化真係最仆街,想點多下就出事
13-15徘徊緊,d介指仲難
8個10連
得一件白底R

竟然抽裝

入黎冇望topic?
8個10連
得一件白底R

竟然抽裝

入黎冇望topic?

抽裝真係可一不可再
想問非洲大法係到仲有冇效?
我個人勁
但狂咒隻職廢

我都係狂咒,pvp 好弱
但有愛就練

我都係狂咒,pvp我覺得唔太弱呀
一套技補多1 2下普攻就贏
前提係一開波你要盡量避開對方所有技先
依家有bug 日日一百萬收入

咩bug

點bug法求教學

求方法

大佬 我想試下做有錢人

狄恩-勝利女神
香港公會收人
收35萬戰以上人士 補/法/弓 優先

推下先

諗緊咁仲洗唔洗好
白刀爆傷好低
定洗做爆擊 物攻 攻速 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞