[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike

好撚緊張 打到最後一刻終於贏
個個都狂升level 係咪準備攻城
PVE裝究竟要不要洗吸血? 找了一些影片給大家看

頭盔和武器都是白裝SR,飾品兩個S另外三個R
以上能洗吸血的盡量洗出一牌來有些是一拿到就有吸血

總共的吸血%數是1.89%,可以打高自己7等的野怪根本不用花到紅水瓶,另外打每日副本和菁英怪物雖然會喝到紅水不過喝的量大幅下降

但前提是提升戰力和每天該跑的任務觀念都要正確,讓自己的戰力用現有資源做出最大提升才有辦法提升攻擊與吸血效率

https://www.youtube.com/watch?v=DOdfvhF2kPo

https://www.youtube.com/watch?v=xz9UVVxK9_Q
120等練功影片,吸血成長為2.19%

血的主要目的並不是 [完全不花水],而是能[有效率的降低喝水頻率]
當然你吸血能夠>失血就不用花水,但是要先抱持著要[有效率的降低喝水頻率]的觀念

洗走晒吸血咁濟. 以為無咩用
亞丁 勝利女神 LV16 血盟 招一個人

戰力30萬以上(最好係坦/補) 常上線捐獻 好戰(吹雞會幫手)

有LINE 群 有DISCORD一齊吹水(仲有女女)

有意LINE ADD fatturtle369 或者GAME入面1:1 肥龜龜

ching個盟有冇要塞係手?或者有冇得打?

想bid但唔夠頭十啲大盟bid

我地錢唔多 今晚會再試

講打交就除左啲課金狗之外都唔會點輸

我地打緊課金狗呀,以為自己比錢玩好撚勁!依家都係差十個人頭

打野外同打要塞差好遠 要塞九成時間面對面肉搏 唔似野外咁可以偷襲

講起課金狗,你地盟有冇重課
有無狂咒術士玩家,pvp 好似無咩用

其實係開始之前都要知自己想點
想隻抽就黑刀
想pve就銀月,黑劍
想圍毆就傭兵
想多人要就長老

不過最終都係要對個職業有愛先玩到落去
強化真係好伏
想知你地用咩模擬器掛機
用過夜神,逍遙同bs都會半夜掛掛下彈game/hang機

有無巴打有好推介

想隻抽就黑刀
想pve就銀月,黑劍
想圍毆就傭兵
想多人要就長老

我狂咒

好廢的職

輸出係高
但pvp 好膠,好多硬直時間,放技又要企定定

想隻抽就黑刀
想pve就銀月,黑劍
想圍毆就傭兵
想多人要就長老

我狂咒

好廢的職

輸出係高
但pvp 好膠,好多硬直時間,放技又要企定定

重炮手,要塞戰時配合得好,真係好lun勁
想知你地用咩模擬器掛機
用過夜神,逍遙同bs都會半夜掛掛下彈game/hang機

有無巴打有好推介

夜神最好

夜神好似係最多人屌
又借個位賣ACC

古魯丁 愛神
132Lv 黑小刀 44萬戰力
全身SR稀有
7000多紅鑽
200萬金
非常有潛力ACC

可惜唔同ser , 唔係同你買左佢!

唔值得買bor, 之後仲要課好多, 唔係既冇可能升到40lv
SR稀有裝只係比SR白裝 多7%能力值, 但係要洗既錢多 500%. 韓ser 多數都玩白裝, 除非你好有錢做課金狗
又借個位賣ACC

古魯丁 愛神
全身SR稀有
7000多紅鑽
200萬金
非常有潛力ACC

唔值得買bor, 之後仲要課好多, 唔係既冇可能升到40lv

就算帳號真係有價有市,我覺得本身買帳就唔值,隻game唔係自己一手一腳玩起根本冇feel
又借個位賣ACC

古魯丁 愛神
全身SR稀有
7000多紅鑽
200萬金
非常有潛力ACC

就算帳號真係有價有市,我覺得本身買帳就唔值,隻game唔係自己一手一腳玩起根本冇feel

有人覺得值咪得 又冇人叫你買
玩左幾日 玩人類果隻坦 仲未有咩心得 好單機feel
又借個位賣ACC

古魯丁 愛神
全身SR稀有
7000多紅鑽
200萬金
非常有潛力ACC

有人覺得值咪得 又冇人叫你買

依個價算係咁啦
玩左幾日 玩人類果隻坦 仲未有咩心得 好單機feel

你遲咁多玩 好難唔單機
慢慢升上黎啦
亞丁 勝利女神 LV16 血盟 招一個人

戰力30萬以上(最好係坦/補) 常上線捐獻 好戰(吹雞會幫手)

有LINE 群 有DISCORD一齊吹水(仲有女女)

有意LINE ADD fatturtle369 或者GAME入面1:1 肥龜龜

ching個盟有冇要塞係手?或者有冇得打?

想bid但唔夠頭十啲大盟bid

我地錢唔多 今晚會再試

講打交就除左啲課金狗之外都唔會點輸

我地打緊課金狗呀,以為自己比錢玩好撚勁!依家都係差十個人頭

打野外同打要塞差好遠 要塞九成時間面對面肉搏 唔似野外咁可以偷襲

講起課金狗,你地盟有冇重課

有個87萬戰 都算重課啦
無知一問 iPhone自動綁左game center
但係我用電腦模擬器一齊玩 咁就要用facebook連 但係用facebook連就會彈我去個新ac玩 想問點解決 用唔到電腦玩
無知一問 iPhone自動綁左game center
但係我用電腦模擬器一齊玩 咁就要用facebook連 但係用facebook連就會彈我去個新ac玩 想問點解決 用唔到電腦玩

手機綁埋fb 去到模擬器先再引返
我覺得夜神就最慢
但用bs又好疾,但係入到game好順
有無巴玩奇岩太陽神?

我本身個盟散散地,想搵個香港人同聲同氣既盟

巴打 10級盟,有19個成員,有冇興趣入黎一齊玩下

我113lv小刀。會唔會太屎
你地全部香港人?

巴打唔好意思呢幾日冇上黎睇番 絕大部分都係香港人黎,咁我果個都唔係d 咩勁盟,旨在大家一齊玩下咁姐,有興趣可以search 「失落伊甸園」即按即入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞