[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
有冇人卡左係更新隻GAME 100%果到
LOAD唔到入去選角色

冇事,更新完直接入game

重開就OK,我之前都試過

我試過要重裝先得
一開頭尻揀左個歐瑞美神,都冇香港人玩既

歡迎係亞丁女神重新上路

重玩啦~~~歐瑞好少香港人

而家有邊幾個多香港人?

狄恩-勝利女神
香港公會收人
收35萬戰以上人士 補/法/弓/盾 優先

推下先。冇乜巴打玩呢個服

去晒亞丁啦應該

狄恩都有香港人既,不過亞丁同愛神應該最多
卡住登入試下開飛飛行模式再熄就入得番,iOS/Android通用,唔洗重裝或重新開機咁麻煩

狄恩-勝利女神
香港公會收人

去晒亞丁啦應該

狄恩都有香港人既,不過亞丁同愛神應該最多

另一邊有個公會post
喺個邊留言試吓啦
一開頭尻揀左個歐瑞美神,都冇香港人玩既

咁多個post未見過有人係呢個
唔建議重玩啦
我覺得差唔多會有第一波合服或者跨服活動
唔建議重玩啦

會唔會攻城戰出左先合服跨服?
依排拍賣好似無咩買,來來去去都係果堆裝
我個fd唔課金都有全套藍底sr

玩耐左就知道稀有其實無咩特別
強化超越先仆街

搞強化搞到長期得金幣10萬以下

唔夠錢洗呢個都可以話係全民問題

越強化到後面 稀有同普通就有分別啦

係呀 d錢唔講得笑 長缺

前排8蚊稀有既後遺症,少左人打裝

狄恩-勝利女神
香港公會收人

我得41萬戰
唔建議重玩啦

岩岩先出要塞戰,邊有咁快開攻城,起碼等一個月後
卡住登入試下開飛飛行模式再熄就入得番,iOS/Android通用,唔洗重裝或重新開機咁麻煩

最近好似真係多左人講登入問題,好彩我冇事
有無奇岩愛神既巴絲 我見到好多港盟 快d浦頭
有無奇岩愛神既巴絲 我見到好多港盟 快d浦頭

印象中好似勝利女神多D 等佢地蒲頭啦

或者試下斷左4G /WIFI 再連過應該都得

呢個堅係抵 如果開多幾次呢D活動禮包就正喇
唔建議重玩啦

你都要俾人地升下LV先架 唔係個個都升得咁快
大家野外首領打咩多?
我係銀月

幾時有S稀有武器自選?

我用iOS熄流動數據再開唔得,最簡單快捷飛行模式
唔建議重玩啦

你都要俾人地升下LV先架 唔係個個都升得咁快

我都希望唔好又改版,10月先出更新唔該

我呢2日開始屋企wifi入唔到game.....要用4g入左game再連番wifi....唔知做乜9
利申:IP7同Ipad同樣情況
[代放]
古魯丁 愛神
136Lv 黑小刀 46萬戰力
全身SR稀有
7000多紅鑽

如果有興趣可以上班時間 TG我 https://t.me/Ken_Arai 盡快回你

白長老已賣 , 黑小刀仲有, 想要快add我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞