[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
iOS 想係電腦玩應該點做

綁FB帳號再用模擬器玩
咁bs3再同逍遙比
又邊個穩定d
我只求掛到通頂(起碼8個鐘)
Nox一定最廢

逍遙冇用過
有無亞丁天神玩家想入盟打台狗? 我盟呢家一打三中

唔係天神,幫唔到你 乜事搞到要一打三

一打三....貴盟一定對自己實力好有信心

一打三 咪得罪幾村人 咁緊要

唔覺意殺佢條友!佢就拉大隊宣我地!
依家打到一個投降!

敢問一句,貴盟係香港盟?因為玩幾隻game香港盟都未試過咁團結
咁bs3再同逍遙比
又邊個穩定d
我只求掛到通頂(起碼8個鐘)
Nox一定最廢

逍遙冇用過

逍遙我用過,不過佢會亂碼,好很煩~~~

綁FB帳號再用模擬器玩

不過綁果時小心d,我試過猜登出就咁綁成個acc冇左-.-

綁定左唔可以用模擬器登入咩? 未試過

上網睇好似only for android

綁Facebook

綁FB帳號再用模擬器玩

不過綁果時小心d,我試過猜登出就咁綁成個acc冇左-.-

表情撚完未呀屌你老母
有無巴玩奇岩太陽神?

我本身個盟散散地,想搵個香港人同聲同氣既盟

巴打 10級盟,有19個成員,有冇興趣入黎一齊玩下
借位賣AC.

狄恩太陽神 - 傭兵 50萬戰 全身稀有, 稀槍+23. 整體+13 BUFF. 食左殞石,完美,治療13頁未食. 競技最高位第10(平時50內). 所有應有稱號都有. 核心已刷極多,祝武都有6張未點. 有意PM

50萬諗住賣幾多錢

唔貴賣,有意加我LINE : ernest04041985
見佢8元果個咁低想試第一次課金
係咪去7仔買itune card就得?
有冇第d方法唔要信用卡
有無巴玩奇岩太陽神?

我本身個盟散散地,想搵個香港人同聲同氣既盟

巴打 10級盟,有19個成員,有冇興趣入黎一齊玩下

我113lv小刀。會唔會太屎
你地全部香港人?
有冇第d方法唔要信用卡

google 卡
有無巴打可以分享下打卷心得

有心得既咩?我都係掛機鳩打

強化卷打野外d稀有王
今朝5點左右掛到依家出左20張

強化卷打野外d稀有王

然後發現根本唔夠錢衝裝備 我情願打小怪順便打埋任務卷
有冇第d方法唔要信用卡

google 卡

最低消費要200
有冇d係增值指定面額ga
有冇第d方法唔要信用卡

google 卡

最低消費要200

順手買雙月都ok呀

強化卷打野外d稀有王

你set 0m?
要塞戰GAME PLAY

係網上找到個要塞戰影片,可以比各位參考下

https://www.youtube.com/watch?v=NFRSCk9blcg

另外有段講解打法的影片:
https://www.youtube.com/watch?v=YhpJjUU5DSM
有冇第d方法唔要信用卡

你用apple咪買itune, android咪買google卡囉

綁定左唔可以用模擬器登入咩? 未試過

上網睇好似only for android

綁左FB咪可以兩邊登囉
有冇第d方法唔要信用卡

google 卡

最低消費要200

好似無啦,你買多幾個禮包囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞