[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
個盟比人宣戰
亞丁勝利女神 求強力打手加入

宣完戰之後係點

冇咩野 地圖會見到紅點 可以任打敵盟唔會有殺戮值
其實唔玩宣戰呢隻GAME已經冇野玩 而家好多人都120封頂冇野做
玩多半個月唔更就棄驚

好似就黎改版

係就好啦 希望有新等級之餘 可以多D玩法啦

開LV上限應該冇咁快

唔係掛咁撚沙pop真係唔開唔驚班課主走佬咩

你地究竟咩心態
前世未升夠LV咩,開都望佢開D新系統玩下啦
原來28日可以簡飾物 咁我終於齊哂裝啦

仲差2日先有
公會宣戰 贏輸有咩獎勵?

聽巴打講贏左好似有Buff

有咩buff

加能力嘅BUFF? 呢個真係唔多清楚

赢左乜柒都冇
輸左減名聲

名聲有乜用
除左雙月包,邊個包性價比最高?想課埋今次

仲差2日先有

PK-.-我之前刷左成個星期先開波,有排都未齊
個盟比人宣戰

宣完戰之後係點

其實唔玩宣戰呢隻GAME已經冇野玩 而家好多人都120封頂冇野做
玩多半個月唔更就棄驚

好似就黎改版

開LV上限應該冇咁快

你地究竟咩心態

不如講下最想佢開咩系統啦,日日咁掛法唔係路
韓版有冇試過合服? 亞丁海神好似比較少人

佢韓版好似有個跨服PVP 活動
如果台版都有,咁就算唔合服都OK
個地圖少人爭核心

其實隻隻手遊都後面都會出跨服
希望佢唔LAG啦

用電腦玩應該唔LAG

咁就仆街了佢明明係手機game
熜特效應該解決到掛
始終開頭比佢吸引都係大型戰爭feel

其實合服都係因為少人先咁做,所以合完都唔方Lag得去邊啫

合完咪又係繼續LAG我情況願佢唔合啦~
個個都想做第一 唔係慢慢嘆隻game

D GAME咁快係玩唔哂 有時慢慢玩先有樂趣
韓版有冇試過合服? 亞丁海神好似比較少人

佢韓版好似有個跨服PVP 活動
如果台版都有,咁就算唔合服都OK
個地圖少人爭核心

其實隻隻手遊都後面都會出跨服
希望佢唔LAG啦

用電腦玩應該唔LAG

咁就仆街了佢明明係手機game
熜特效應該解決到掛
始終開頭比佢吸引都係大型戰爭feel

其實合服都係因為少人先咁做,所以合完都唔方Lag得去邊啫

合完咪又係繼續LAG我情況願佢唔合啦~

其實唔駛合WO 佢韓國唔係都出左跨服了咩
到時去跨服打咪得囉
個盟比人宣戰

宣完戰之後係點

玩多半個月唔更就棄驚

好似就黎改版

開LV上限應該冇咁快

你地究竟咩心態

如果佢肯開D活動加倍就好喇 合成機率UP

仲差2日先有

我諗好快 加上佢來緊又更新 話唔埋又有野送呢

仲差2日先有

打撚夠表情未
個盟比人宣戰

宣完戰之後係點

玩多半個月唔更就棄驚

好似就黎改版

開LV上限應該冇咁快

你地究竟咩心態

如果佢肯開D活動加倍就好喇 合成機率UP

十抽就不了,洗屬性既話可以考慮
坐騎點升b階?

打機唔做第一不如唔好打,雖然我係咁諗,不過冇錢課金
坐騎點升b階?

100個召喚石碎片合左佢做1粒召喚石

打機唔做第一不如唔好打,雖然我係咁諗,不過冇錢課金

做第一要花幾十萬
你肯唔肯洗落去?
最想佢跟韓版個畫質
韓版6月更新靚咗好撚多 好似仲support Vulkan
唉 打完血盟副本唔記得熄靈魂彈
之後掛核心用晒 20000粒冇晒
依家一粒都冇
坐騎點升b階?

100個召喚石碎片合左佢做1粒召喚石

仲要隻野夠20lv

終於齊防武 飾品就由佢啦

仲有R同SR,條路仲好長

我武頭鞋升完啦 手就未夠

分身合到

大號仲未有
最想佢跟韓版個畫質
韓版6月更新靚咗好撚多 好似仲support Vulkan

洗唔洗3個月先跟到
有冇手足個盟已經同D台仔開戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞