[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
模擬器入唔到卡100%
庭院的守護者係邊有得打 唔係採完花果隻野咩
我個fd話咩倒數果隻 咩黎
要搶打既
庭院的守護者係邊有得打 唔係採完花果隻野咩
我個fd話咩倒數果隻 咩黎
要搶打既

00:00開始計每3粒鐘會出一次
係採集副本最頂果個門口出黎
隻王出現果陣所有花採集數都變雙倍
死咗就變返正常
有份打王有機率出個箱, 每隻色花x1
pvp top10個稱號用咗兩粒鐘就收撚返
真係局鳩人keep住爆石打入top10
個 道具 遺物有咩用
個 道具 遺物有咩用

放係血盟據點開

玩劍術詩人 抽到個稀有矛 玩鳩我咩

有沒有人知 劍術詩人 防禦型魂石副屬要韌性還是迴避?
奇岩-海神血盟收巴絲打

血盟名: 域之天堂

5級盟岩岩起步, 大家一齊玩

無壓力 但要求每日捐獻, 3日on唔到又唔請假會kick
模擬器係咪收哂皮
模擬器係咪收哂皮

夜神ok, 不過有時要unlink google先
點解無入唔到上線獎勵同活動?
點解入唔到上線獎勵同活動?
現在才加入,應該玩哪個職業易上手,後期又多人組強勢???
亞丁勝女有咩香港盟?40萬戰

入香港的天地啦,有囡囡又有靚仔!
剛剛仲有位

剛剛仲有位

巴打你地盟有幾多人?

我地血盟多人又高戰 想識多啲朋友

裝勁咪多人組

裝勁咪多人組

玩銀月會唔會好d

剛剛仲有位

巴打你地盟有幾多人?

見佢就出新野,最近又返黎 帶冇人掛住我

上網溫返書,見d人都係後者多

剛剛仲有位

巴打你地盟有幾多人?

見佢就出新野,最近又返黎 帶冇人掛住我

me too 見佢出要塞戰又回窩
有冇人知個要塞戰玩乜狗,PO D資料黎睇睇啦

上網溫返書,見d人都係後者多

白精梗係揀回避啦
有冇歐瑞海神嘅盟收人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞