[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
50鑽洗2條屬 vs 100鑽洗3條屬?

一係中一係唔中
所以我就洗2屬 反正有排都上唔到SR
我想問我頭身手腳都R了 我應該係時候博稀有啦
但我武器都係R 咁我沖唔沖上SR先?定照博稀有
利申:0課6x Lv白長老 同埋全部R/S裝都1LV
唔該大家

一係中一係唔中
唔該大家

咁既環境建議你升左SR先啦,無謂嘥資源博
意見收集,其實大家玩左咁耐,覺得掛機易唔易比人殺?
我覺得最近易左,個個封頂冇野做係到殺人
另外,大家會點處理D多餘既R裝?
我原本用緊R甲
不過琴日-6一抽中SR甲
咁依家多左件R甲,該應點搞?
留黎儲多件合SR再玩進階定點好?
想問下玩劍舞通常會點咩技同用咩技?

全被動(狂熱唔加)+ 淨係主動暈

打錯,主動淨係加 攻擊buff

網上搵,參考下

——人類——
鷹眼:鷹眼、狙擊、箭雨
術士:死亡耳語、火球、火山爆發
主教:神聖連接、征服體質.極大治癒術
聖騎士:防禦光環、最終要塞、威嚴
傭兵:精通長戟、攻擊光環、闊擊
寶藏獵人:致命威力、攻擊加速、潛行
——妖精——
聖殿騎士:最終要塞、防禦光環、征服格檔銀月遊俠:思蓄之眼(改版後要改迅速為主)
劍術詩人:攻擊光環、雙刀精通、獵者之歌(改版後要點勝利之歌)
大地行者:致命機率、迅速怒火、迅行步伐
咒術詩人:寒霜之箭、暴風雪、冰霜印記
精靈長老:保護盾、恢復術
——黑妖——
席琳騎士:防禦光環、最終要塞、嗜血、生命吸取
狂咒術士:死亡耳語、力量的奧祕、黑暗氣息
席琳長老:魔力催化、吸血鬼之觸
劍刃舞者:雙刀精通、攻擊光環、狂暴之舞、戰士之舞
深淵行者:致命殺意、出血殺戮、殺念
闇影遊俠:致命反擊、火速疾射
——矮人——
守護者:最終要塞、防禦光環、征服保護
收集者:幸運爆破、五芒星耀
弩弓遊俠:特技演出、爆射箭
爭鬥巫師:死亡耳語、重振人群
賢者:守護神、幸運保壘
屠殺者:拿雙刀點被動、拿槍點矮人之怒
其實係咪好多人退左?
台灣果邊好似都流失得好勁

你睇下fb 一個post 有幾多留言同巴哈人氣就知跟本啲人係屌住玩又唔走

多唔多人走我就唔知,但佢仲係好撚多人課金
見佢由上架第一日開始iOS暢銷榜佢KEEP住第一就知啦
意見收集,其實大家玩左咁耐,覺得掛機易唔易比人殺?
我覺得最近易左,個個封頂冇野做係到殺人

同人宣左戰之後基本上掛唔到2個鐘就會比人刮出黎清場

一係中一係唔中
唔該大家

咁我應該用進階石上sr 好過r食r?

一係中一係唔中
唔該大家

石進可以省多好多錢
有冇新服巴打冇盟入 我4LV盟 獨食難肥 招緊31LV UP人 差個副盟主 如果你係長玩又有興趣可以留個名或者密我
銀月傲塔攻頂最少要幾多戰?
55層我廿萬戰岩岩好過到

一係中一係唔中
唔該大家

我隻r戒洗左4-5次出到吸血好似又幾抵
有冇新服巴打冇盟入 我4LV盟 獨食難肥 招緊31LV UP人 差個副盟主 如果你係長玩又有興趣可以留個名或者密我

入左頭3血盟
合上SR後應該升上30lv先定開始試藍裝
上30lv應該都要一頭半個月
玩到79lv得果18萬戰力 愈黎愈唔夠打
停滯不前
玩到79lv得果18萬戰力 愈黎愈唔夠打
停滯不前

我而家79都係20萬 無問題wor
合上SR後應該升上30lv先定開始試藍裝
上30lv應該都要一頭半個月

上30lv先啦
成件事無咁蝕
其實係咪好多人退左?

你睇下fb 一個post 有幾多留言同巴哈人氣就知跟本啲人係屌住玩又唔走

天堂不嬲台灣人氣好撚高
係講緊同RO差唔多lv
其實係咪好多人退左?

天堂不嬲台灣人氣好撚高
係講緊同RO差唔多lv

香港d人入曬gp先無人講姐

狄恩-天神ser WANDERERS招募巴絲加入
其實係咪好多人退左?

天堂不嬲台灣人氣好撚高
係講緊同RO差唔多lv

香港d人入曬gp先無人講姐

係 通常都係GP到講

一係中一係唔中
唔該大家

我隻r戒洗左4-5次出到吸血好似又幾抵

魏覺得有吸血已經好好 起碼可以長掛 慳紅水

一係中一係唔中
唔該大家

石進可以省多好多錢

用進階石 會抵好多 R食R其實都貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞