[I/A] 天堂2:革命 [06] 抽裝會中毒, 好過去自瀆

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
問題時間
大家不如分享一下衝裝時試過既最好成績
我最好一次係將裝備4件+飾品5件全部由+4點到+8,TOTAL爆左15次
問題時間
我最好一次係將裝備4件+飾品5件全部由+4點到+8,TOTAL爆左15次

武器+14開始上到+22都未爆過
btw 唔係連點 隔一排先點1次 全白武

狄恩-勝利女神
香港公會收人
收35萬戰以上人士 補/法/弓 優先
問題時間

幾點得閒幫我點上去
有冇歐瑞-冥王既巴打想入盟或者同盟

狄恩-勝利女神
香港公會收人

問題時間

咁揀負碌
問題時間

負碌

狄恩-勝利女神
香港公會收人

勁野
問題時間

最好成績咪由+10升到+18,之後一次過跌返落+10
【情報】天堂二革命 - 螞蟻洞窟地下一樓寶藏地點(轉貼)

https://www.youtube.com/watch?v=MKVfRZMFu54

有些人應該都在找寶藏地點 卻找不到
這一個是 螞蟻洞窟地下一樓的寶藏地點
Server:亞丁-太陽神

主盟名稱:大軒帝國
分盟名稱:大牛屎帝國

本盟宗旨:
誓死效忠 大軒帝國
唔好小器 開心玩遊戲

主盟徵收:
-Lv100以上長期上線,補師更佳
-每日捐滿血證血精
-熱愛打交

分盟徵收:
Lv60以上,可入line group傾計
*高戰高等級會優先調往主盟

另徵同盟,互相幫殺開爐傾偈

日常活動:
採花場瘋狂殺人, 得閒就開戰
血副每晚三次

我哋向心力極強,非辦公時間吹雞一定總有人嚟幫拖
另外遊戲內容方面,有問未必答,唔問更加唔答
**每晚都有Line call傾住計玩,有男性女性中性無人性任君選擇,但請切勿過份騷擾女黨員

有意請Line:chfung0417

亞丁 勝利女神 休閒得黎鐘意打交嘅血盟

內有line 群 discord 吹水 (仲要有絲打

岩岩仲要打贏要塞 不過面臨人手短缺問題

有三十五萬戰力以上嘅巴絲打 有意可以add 我line fatturtle369 或1:1 肥龜龜
問題時間

衝裝有時真係好講運 不過有樣野係真嘅 連爆個時千祈唔好再繼續
問題時間

巴打係咪衝動呀 衝到18個時應該都要收手
我覺得夜神就最慢
但用bs又好疾,但係入到game好順

入到game順就OK啦

巴打可以上網search下,有個功能o係bios入面開左會順d

整bios有D麻煩 我自己覺得BS都OK順 費事整咁多
我覺得夜神就最慢

入到game順就OK啦

我慣左用BS... 入到順咪得囉

自己之前都係用夜神 後尾頂唔順太慢 轉左BS 好好多

係呀夜神打個要塞夠膽連技都出唔到

夜神起初用個時都仲OK 之後一排就變到好慢 唔知點解
玩左咁耐,你地仲有冇壓等既習慣?
我覺得夜神就最慢

入到game順就OK啦

我慣左用BS... 入到順咪得囉

自己之前都係用夜神 後尾頂唔順太慢 轉左BS 好好多

係呀夜神打個要塞夠膽連技都出唔到

夜神起初用個時都仲OK 之後一排就變到好慢 唔知點解

試下清媛存,會快D,或者DEL左夜神再DL過
問題時間

巴打係咪衝動呀 衝到18個時應該都要收手

好慘 10跌到18,再次證明貪字頭上得個__
最近是咪多左人係到開PO收人

亞丁 勝利女神 休閒得黎鐘意打交嘅血盟

內有line 群 discord 吹水 (仲要有絲打

岩岩仲要打贏要塞 不過面臨人手短缺問題

有三十五萬戰力以上嘅巴絲打 有意可以add 我line fatturtle369 或1:1 肥龜龜

玩坦玩到悶,都有d想收隻法師轉去你度玩下
請教下各位巴打,暗精賊應該用咩搜魂石好?
問題時間

會唔會太好運.....

狄恩-勝利女神
香港公會收人

撐你呀巴打,香港人互撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞