重睇breaking bad 個結局簡直稱得上係完美

529 回覆
862 Like 9 Dislike
本身樣衰 更加配合角色
Mr white
後段Kirsten dunst個肥仔老公演出都好正,carry到,仲有同Jessie套電影,呢個肥仔演技好勁
Skyler一開始真係好黑人憎,第一季個家庭劇情仲好撚悶日日整早餐,但去到中後段ww顛鳩左,弱智仔叫佢老母bitch其實skyler都好慘。一心為頭家,但個老公有左Cancer之後痴痴地咁,其實佢既acting係好正常。

不過我都想屌佢老母,派帽仲要拎鳩走晒走佬啲錢,ww見到個洞啲錢無晒個陣我都屌埋一份
佢老婆係煩膠
但mr white deep down都係為自
真係好感慨 brba ending 真係睇過咁多劇入面最正,一切再乎既野去到最後乜都無晒,家人親戚朋友全部都無晒
不過呢個諾貝爾化學得獎者無後悔過揀呢條路,係正途上乜都得唔到,反而係黑道上搵到人生舞台
就算過左幾耐,個成魔歷程真係永世都記得
睇得劇多 更覺bb bcs既神
其他劇好多都爛尾 劇情忽然暴走 角色性格突變
呢套連埋前傳共11季 d角色都無崩過
Huell I’m gonna do it
炸雞叔好型
浸大佬味濃過其他cartel 又醒
難怪Mike都服
同Mary兩姊妹都唔中意 做埋d多9魚嘅嘢
以為自己好正義做嘅嘢都係為屋企人
好似諷刺緊個社會
快啲睇埋BCS
對比起BB有過之而無不及
BB都仲會話屋企人線好煩唔想睇
BCS真係每條線每個配角都正到甩轆
Exactly, 時間過得好快,做錯一兩個決定就好大分叉,回望過去最後悔既就係無盡力一博,選擇走條平庸既路。

完全明白white個次無奈,既然都去到生命盡頭,都算做一次主角,唔再係茄哩啡
係,的確好切合美國個環境,睇下華爾街就知
依家呢個世界係惡人先生存到
戲內咪一直有個後生監視佢又迫佢埋屍

Todd Alquist
我上網搵番戲內名

我覺得劇組一定做過好多真實資料搜集

外表好有禮
但氣場同手段令你知唔聽話就會立即變臉既恐怖人物

而唔係吓吓似香港古惑仔果啲生蕃耀揚咁惡或痴痴地咁

係一個印象最深刻角色
令人覺得能上位既都係呢類人
成日諗
門徒內劉華同炸雞佬一樣

表面低調平靜

但其實好多手段暗暗做
唔係吓吓都玩大龍鳯引警做野
睇第一季果陣已經想佢快D死

lydia
yo bitch!

Jane
i am not in danger i am the danger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞