連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
係囉 有愛心到唔裝窗網又成日唔記得餵貓
咁嘅話姐係點屌都唔緊要啦
如果係好似你咁講 點都唔會影響到嘅話
係嘅話我落力啲屌

消委會最多係岀信勸籲

佢白紙黑字寫明 入唔到佢
美人要唔要開個苦主圍爐po ಥ_ಥ
啲表情笑到仆街(*≧ω≦)
啱呀 咁不如你set翻不推文先
其實邊有人夠膽會捉老細遲到老細唔番office 都大條道理啦 點會罰到佢哋
咪就係成日勞工處見到既JD
係妹豬先會信
護主狗會答你 出面大把閪公司
人地內部嘢關你咩事
諗諗下成個口吻勁似支共 叫你唔好干涉人內政
然後再人身攻擊你一輪 搞到你先係理虧嗰個咁
呢套我都買過,實物好撚醜
留名睇人著衫唔係衫著人
我係另一隻色 實物色再加佢隻布既texture 孝衣咁
著左兩次頂唔算低過半價放出去
蝕到
仲要人地認左拖糧 道左歉
POST左近兩年RECORD證明已經改善
又有員工上水證明無拖糧
都唔收貨 又屈人地只係做左一個月

初初話鄧妹豬唔抵唔想人地比SERCO呃
企哂係道德高地 點知轉個頭就起妹豬底
仲貼埋人地上連登 都算啦
人地貼多張STATEMENT出黎
證明唔係入職一個月果個妹豬
炒哂車起錯底
搞到妹豬IG要即刻改名DEL PROPIC
又當無左件事 不過果個咩hauying都券左好多次車
帶左幾晚風向架啦 SERCO而家係正宗講又死唔講又死
如果咁唔係班豬西私怨或者另有居心
真係唔知可以講咩
含撚喇你
大家都係鳩up
我唔可以有合理懷疑既?
又老屈人地有閃卡玩交友apps

你班肥閪圍爐自high喇
佢本身都共狗啦 唔比有反對聲音
你推咗十個post重唔夠落力?
連美人都呃( *`ω´)
我屌佢老母臭٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
俾錢醫同有心湊係兩回事
好多有錢佬都肯俾錢養 但湊就屋企個工人湊
養狗放狗既又係工人 serco同呢啲有錢佬有咩分別呀
點解要set?
我要推出公海
比人睇下你地幾咁肉酸
網絡欺凌
有啲懶(٭°̧̧̧ω°̧̧̧٭) 同埋冇追咁多個post整合得唔好就廢事(* ̄m ̄) 諗起啲褲都想喊(*꒦ິㅂ꒦ີ)
唔夠喎
好多巴打入黎屌過班豬閪啦
最後咪變哂PR 打手 員工 狗公
但一個普通fg妹妹又點會敢咁同老闆講
其實都會驚講錯野比人炒
咪係
人地改好咗既就當睇唔到
做錯一次既就猛咁jer住黎屌

好撚肉酸啊你班女人
哩頭又話周街都缺人 大把工
果頭又話唔敢同老闆講驚比人炒
呢個說辭證明佢長篇大論講點醫隻貓係有用嘅效果即刻見到 真係有人拎住呢點幫佢護航
但真係負責任到底點解唔一開始裝窗網啊 養貓嚟講呢樣嘢係好基本 責無旁貸啊
我真係唔信有人敢罰老細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞