連登女神serco有花生 (10)Serco bb逐一回應所有指控

1001 回覆
45 Like 3 Dislike
霜月步(#46849)呢條五毛分化撚成日入嚟搞搞震

係咁spin去個Po炒車位想俾位人地入,等Serco重振旗鼓。又話Serco 七千萬月入冇報稅,又不斷話對鏡自拍係P 圖。

我地係之前已經中止炒車,話佢以拍攝技巧而非P圖誤導消費者。七千萬個件事又追啲又唔追啲。喺之前個Po到,係一位巴絲話有單嘢俾人周到月搵七千萬逃稅,唔係講緊Serco

正視聽:
我地冇證據亦冇指控Serco逃稅,咪諗住左spin右spin,賴落眾巴絲到!

另外,呢條友嘅罪證節錄如下:
由分化打疫苗、遊行、港女係雞等,層出不窮。每隔幾個月陰啲陰啲出分化Po 搏懵。希望各位巴絲經此事,記得起底,同埋網上購物要留神!!!!

今次單案算唔算證明︰IG 日日瑜珈、行山、健身既女都係雞?
https://lih.kg/3059740

正正常常一個真既健身教練
咪又係 20-30K 左右
日日行山做運動
又可以買車買手袋呢樣果樣
除左做雞比人包
仲有咩可能性?

好心班移民撚 quit 連登啦,你地同落黎香港仲上小紅書既撚樣冇分別
https://lih.kg/3008260

落到黎香港
仲日日用 wechat、小紅書、抖音班撚樣
你同佢地地根本冇分別
中国人始終就係中国人
幾百年黎去到咩國家都係玩唐人街
變撚左英式藍絲 / 蝗蟲

香港人去外國遊行,都幾似法輪功落黎香港遊行
https://lih.kg/3039092

團結都冇用
咪又係和理非鳩行鳩做行禮如儀
2019 年之前香港人一早睇唔起佢地呢種假抗爭
Epoch Times 又有咩咁巴閉?

其實一個人有幾窮,先會叫人查飛狗?
https://lih.kg/bkmfrmV

咁你都信
唔怪得之d 9up 屌人查飛狗打人既傻鳩 po 都有人信

住得大學宿舍既都係苗撚,而家俾政府趕走用黎做隔離營係咪抵撚死?
https://lih.kg/2886583

正評 = 抵撚死,做疫苗毒針幫兇,講就口響做就死狗
負評 = 大學生冇宿舍住好慘架,算啦,佢地都唔想,係受害者黎

睇完唔好引用回覆啦,會變金剛棒啊
非洲兒童個個都營養不良 壽命短到喊 好閒
收到🫡

唔小心spin咗去木魚度 sorry 好老實講 外人睇都覺得木魚呢個女人唔簡單 完全唔俾面一手帶紅佢嘅老闆 一紅咗立即過橋抽板 自立門戶 無錯 的確係無問題 但係好唔識做人 一個人嘅名聲係緊要過心急搵錢 明明個人咁功利 但要一邊扮純情 扮人畜無害 一邊做埋啲陰濕嘢 真係好嘔心 佢完全將serco store copy咗一次 仲好意思賣買貴十幾蚊 上個po絲打講得佢好啱 佢真係Melody嚟
serco 完全低估咗 hauying 嘅戰力
以為人地係雞蛋自己係高牆?

建議正正式式同對方(包括其他前員工)同埋受影響嘅顧客公開道歉啦
仲未遲咖
我睇上面以為係ss黎
Serco都話出貨快
佢要等成7-21日 仲要貴20蚊
連登仔真係好可怕

人地講完貓,就屌人mpf,
而家講完mpf 同出糧,

就屌人走稅

好L癲

上面仲可以一大段屌木魚,
但成段都係自己直接然後結論melody

就算人地真係melody,
自己cap幾張圖就9 up真係好L癲
未輸㗎 serco快d公開搞珠日cctv 話俾大家知其實大家都好期待 好興奮
盲撐咪算囉 攻擊返人做乜
邊個比人讚連登女神咪撐邊個囉
支持serco bb派閃卡 成個連登爭住幫襯佢(雖然佢平胸 係事實
但都爭取serco bb成為電子雞
咁就唔怕冇生意啦
木魚做咗唔知有冇一年 學晒人哋啲影相技巧 抄埋網頁風格 就即刻走人
係醒目嘅一早道咗歉平息件事啦

唔係佢兜得咁肉酸 加埋豬隊友同事
點會推到第10個post仲講緊啊
個豬隊友「說謊蛋糕」去左邊
佢完全係加速推爆post
同事要加人工就話「cctv影唔到你做野喎」(๑╹ω╹๑ )
佢地盲反講到為公義咁
一開始就話希望幫到苦主同唔想妹豬比人呃
上個po就貼人ig同相上黎
Serco解釋完就唔受 話會改善又唔受
炒車又千百個理由spin走
想講199已經好貴...
其實真係幾犀利 仲要拍埋熊仔頭果度 依單嘢如果收到ss 皮 木魚應該輕鬆食晒啲客仔
買啲嘢一模一樣 直頭以為同一間舖 serco都唔鋸佢啦 唔係抹殺你自己功勞 你咪講得輕鬆
咩連登仔
個班女人黎架
100點
老老豆豆應該禁止女人上連登
哩啲八婆野只應存在係fb ig
有曬圖你都可以兜 你喺連登講佢睇唔到㗎 你係要獻殷勤你dm佢啦 揸架靚車帶佢遊下車河 可能會俾你架車上story
有留意兩間店 木魚好似買先過serco
似係serco特登壓低價賣
睇嚟佢哋真係不和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞